A Gasztrostúdiót kezdõlapomnak! | Felveszem kedvencnek!

 
 
 
Hirdetés

Receptek
1  |
Andalúz kagylótorta, kandírozott naranccsal és mazamorrával
  1. Tisztítsuk meg a kagylót. A salottahagymát és a metél?hagymát szintén tisztítsuk meg és vágjuk apróra. Adjunk az egészhez sót és olajat &iacut tovább >>>
Articsóka olíva olajban, huelvai fehér garnélarákkal
  1. Montillana szósz elkészítése: Pirítsuk meg a fokhagymát az olajban, adjuk hozzá a sonkát és várjuk meg, míg az illatát megérezzük, majd adjuk ho tovább >>>
Friss kagyló tökkrémmel és misoval
  1. Az "aigo bolido" elkészítése: Az összes hozzávalóját 30 percig f?zzük, majd lesz?rjük és a levest félretesszük. Aranybarnára pirítjuk a hagymát tovább >>>
Hideg el?étel tojássárgájával, ibér sonkával és kaviárral
  1. A blini valamennyi összetev?jét beletesszük a turmixgépbe és s?r? masszát készítünk. Egy forró serpeny?ben vajat olvasztunk és egy ev?kanálnyi masszát bele tovább >>>
Malac fokhagymakrémmel és narancskrémmel
  1. A malac elkészítése: Vágjuk a malacot 6 részre. Mindegyik darabot helyezzük az olívaolajjal, kardamommaggal és sóval egy vákuumos zacskóba és helyezzük a tovább >>>
Mandulakrémben áztatott kenyér
  1. A mandulakrém elkészítése: A tejb?l, a keményít?b?l, a cukorból és a tojássárgájából sütemény-krémet készítünk. tovább >>>
Spanyol tengeri hal, rukkola szósszal y tintahal csíkokkal
  1. Óvatosan tisztítsuk meg a halat ügyelve arra, hogy ne sérüljön meg és tegyük félre.
  2. A krém elkészítéséhez távolítsuk el a hib& tovább >>>
1  |

Add a Startlaphoz


Hirdetések



 
 
Honlapkészítés


Copyright Varga Media és Marketing Iroda 2003-2012