A Gasztrostúdiót kezdõlapomnak! | Felveszem kedvencnek!

 
 
 
Hirdetés

Konyha
Mindig van új és újabb...

Milyen legyen az elsõ konyhám? Az életüket megalapozó fiatalokban ez a kérdés természetesen akkor fogalmazódik meg, amikor önállósodnak, fészket raknak.
Koruknak megfelelõen szívesen veszik magukat körül élénk színekkel, modern, ötletes, variábilis berendezéssel, félretolnak mindent, ami átlagos, szokványos, unalmas számukra. Jöhet a sárga, a piros, a kék és a narancs, minden, ami az embert jókedvre derítheti! Magától értetõdõ, hogy a gyártók igyekeznek kielégíteni ezeket az igényeket, már csak azért is, mert sokakat elcsábíthatnak - konyhatervezésben kezdõket és haladókat is.

Harsány narancssárga ragyogja be a konyhát, amelybõl a lakkozott felületû, beépített elemeken kívül bõven jutott a székekre és a sziget alsó részére is. Az élénk színhatást tompább árnyalatú felületek ellensúlyozzák, amelyekhez jól illik az egyéb berendezési tárgyak - a polcok és az állítható magasságú székek - fémes csillogása (Gamadecor)

Lehetnek a színek kevésbé merészek, ha az összkép ennek ellenére fiatalos. A szürkéskék felsõ és fehér alsó szekrényelemekhez világos fából készült oldalakat és munkalapot társítottak. E kellemes közegben jól mutat a konyhagépek fémes csillogása és az áttetszõ üvegajtós, modern tálalószekrény (Auximobel)

Pisztáciazöldet ritkán vetnek be a gyártók, ám ha mégis, az összképet világos fa- és hófehér felületekkel kombinálva szelídítik meg. A könnyed felsõ elemek közé hullámvonalú szagelszívó került, a sarokba pedig étkezõasztal két hokedlivel - pardon: támla nélküli székkel (Xoane)

A halványkék-fehér konyha minimalista jellegével hívja fel magára a figyelmet: az egybefüggõ felületbe még fogantyúkat sem terveztek. Különlegessége a bútor fémváza, a falra helyezett, tükörszerûen csillogó acéllap és az ahhoz társított, robusztus szagelszívó (Block)

A felhõtlen nyári ég kékségét idézõ konyha fémmel, üveggel és sok fénnyel hívja fel magára a figyelmet. Sokféle kombinációra lehetõséget adó elemei lábakon állnak, mindegyikük valamilyen belsõ vagy külsõ megvilágítással felszerelt. Érdekes megoldás a sziget közepére helyezett nyitott polcrendszer és az étkezõasztal végét alátámasztó, zsúrkocsira emlékeztetõ polcos elem (Forlady)

Minél világosabb fából készül a bútor, a helyiség annál ragyogóbb összképet mutat. Ezt példázza ez a vidám, harmonikus konyha, amelyben a természetes hatást erõsíti a padlóburkolat is. A konyhabútor fehér munkalappal, savmaratott üveggel és redõnyös szekrénnyel is rendelhetõ (Dica)Simon Klára
Fotó: Cocinas y Banos

Konyhatippek


Szponzorált ajánlatok

Add a Startlaphoz


Hirdetések 
 
Honlapkészítés


Copyright Varga Media és Marketing Iroda 2003-2012