Következő recept Következő recept
Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek
Új recept küldés
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › Recept › édes › Csőröge fánk

Csőröge fánk recept

Gasztrostúdió fakanál Kedvenc receptek közé
Vedd fel a könyvjelzőid közé a  receptet
Print Friendly and PDF Megosztás
Elkészítése: könnyű |  
Kalória: magas |  
Előkészület: 15 perc |  
Sütés: 3 perc |  
Sütési mód: alul-felül sütés |  
Költség: 200 Ft |  
Pin It Megosztás Nyomtatás
Megjegyzés:
Gyors és finom!
Értékeld a receptet:
Hollóné Balogh Nikolett receptje
édes  |  Babáknak:8-12 hónap  |  90 n. diéta - szénhidrátnap,  | vendégváró falatok  |  olajban sütve  |  ebéd,  |  egész évben |  minden ünnepre illik, lakto vega
Hirdetés
Hirdetés




Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Egy hétvége alatt 200 mázsa halat fogunk megenni!

Halászlé fesztivál SzegedIdén már XIX. alkalommal kerül megrendezésre a Nemzetközi Tiszai Halfesztivál Szeged rendezvénysorozat Frank Sándor Venesz-díjas mesterszakács jóvoltából. A kezdeményezés célja a magyarok hallal való megszerettetése, az egy főre jutó halfogyasztás növelése és annak elérése, hogy hazánk lakosai ne csak ünnepek alkalmával fogyasszanak halhúst. Ma a magyarok átlagosan évente 10 kg halat fogyasztanak el, ennek azonban a duplája lenne örvendetes - mondta a fesztivál házigazdája.

Tudod-e hogy kit hívtak régen Asztalnoknak?
Asztalnok
Kép forrása: olvasoterem.com

Az Asztalnok, más néven étekfogó a királyi udvarokban az uralkodó konyhájának és asztalának gondviselője volt.
Ezt a szép hagyományt karolja fel egy Családi vállalkozás akik szeretnék a konyhájukra és étkezésükre igényes emberek számára modern kori Asztalnokként a színvonalas és kreatív terítést és tálalást népszerűsíteni.

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu