A csirkemellet apró kockára feldaraboljuk. Apróra elvagdossuk a vöröshagymát, a zöldpaprikát, a paradicsomot és a konzerv gombát is beletesszük.
A többi hozzávalókkal összekeverjük, és cserépedénybe (Pataki-tál) tesszük. Az edényt használat előtt legalább 1 órára hideg vízbe kell áztatni. Utána hideg sütőbe tesszük, néha megkavargatjuk. Amikor megfőtt, levesszük a tetejét és besűrítjük a levét. Párolt rizzsel vagy tésztával tálaljuk.
A csirkemellet apró kockára feldaraboljuk. Apróra elvagdossuk a vöröshagymát, a zöldpaprikát, a paradicsomot és a konzerv gombát is beletesszük. A többi hozzávalók...
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.