Nyomtatás Kicsinyítés Nagyítás    vissza

Cinquarla-Csörgő Nikoletta, Olaszország


Casoncelli alla Bergamasca

Tészta összetevői :
1 kg liszt
7 tojás
egy csipet só
tej (amennyi szükséges)

Töltelék összetevői : 1/2 kg darált marha hús
20-30 dkg darált sertés hús
20 dkg mortadella

- A töltelék összetevőit serpenyőben olajjal és 2-3 zsája levéllel összefőzzük..

- Amikor megfőtt össze kell turmixolni egy jo adag parmezán (nem olvadós!!!) sajttal és egy csipet szerecsendioval.

- Megtölteni a tésztát...(kerek formájúra vágd és zárd be jól őket!)

- Főzd meg a tésztákat...

- Serpenyőbe rakj fel vajat és vágj bele szalonnát (talán jobb a bacon szalonna) és jó sok (6-7) zsája levelet.

- Amikor megpirul tedd bele a megfőtt fesztalat... és pirítsd meg nehány percig!

Jó étvágyat!