Kicsinyítés Nagyítás    vissza

Ízlelõ Show – a gasztronómiai esemény

2007. október 19-21 között, harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Syma- Sport és Rendezvényközpontban az Ízlelõ Show. A rendezvényen minden az otthoni fõzés, a konyha körül forog – ételek, italok, konyhai eszközök és kiegészítõk mutatkoznak be élõben, számtalan színes programmal körítve.
Az eseményen felvonultatják –és természetesen meg is kóstoltatják- termékkínálatuk legjavát a hazai piac élelmiszergyártói és feldolgozói, részt vesznek portékáikkal a legnevesebb konyhai eszközgyártók és forgalmazók, de választ kapnak kérdéseikre az egészséges életmód, vagy a bioélelmiszerek iránt érdeklõdõ háziasszonyok is.

Az Ízlelõ Show szakít a hagyományos kiállítások fogalmával, és kifejezetten célul tûzte ki, hogy kiállítóit arra ösztönözze, mutatkozzanak be most másként. A Syma- Sport és Rendezvényközpont minden négyzetméterén történik valami az Ízlelõ Show alatt. A legkülönfélébb élelmiszereket gyártó és forgalmazó cégek által a helyszínen lebonyolított sütések, fõzések és kóstoltatások mellett a szervezõk is változatos, egyedülálló programról gondoskodnak.

A kétszemélyes belépõket nyerték:
Stifner Dorottya
Benedek Ivánné
Kovács Gáborné

PROGRAMOK:

LÁTVÁNYKONYHA
Amíg a kiállítók standjairól fenséges illatok szabadulnak fel, a kiállítói terület egyik felében felállított nagyszínpadon óránként váltva egymást látványszakácsok dolgoznak, és készítenek el hétköznapi, valamint ünnepi ételeket.

BORAKADÉMIA
A pincészetek folyamatos, interaktív borbemutatói és kóstoltatásai méltán teszik az Ízlelõ Show egyik legnépszerûbb programjává a Borakadémiát.

FÕZÕISKOLA
Kezdõ és gyakorló háziasszonyok egyaránt új ismeretekkel gazdagodhatnak az Ízlelõ Show fõzõiskolájában, ahol profi szakácsok élõben mutatnak be új recepteket, frappáns ötleteket, szakmai trükköket.


Nyereményjáték:
A nyereményjátékban részt vehet mindenki, aki a 2007. október 19-21. között megrendezésre kerülõ Ízlelõ Show és A legjobb otthon kiállításra elõzetesen, vagy a helyszínen jegyet vásárol, mellyel jogosulttá válik a rendezvény megtekintésére. A kiállítási terület több pontján elhelyezett és felállított „szerencsehelyeken” kihelyezett kérdõívet helyesen – olvashatóan, hibátlanul – kitölti, és azt a gyûjtõládába elhelyezi.

Nyeremények:
Thai körút 10éj, januári indulással 2 fõ részére a Best Reisen jóvoltából
Thai üdülés 10nap / 7 éjszaka 2 fõ részére januári indulással a Best Reisen jóvoltából
Üdülés Balin 9nap / 6 éjszaka 2 fõ részére januári indulás a Best Reisen jóvoltából
Wellness hétvége - 2 személyre - Hévízen a Hotel Európa Fit**** superiorban
2 személyre szóló menettérti Volánbusz jegy Budapest-Krakkó viszonylatra
2 személyre szóló menettérti Volánbusz jegy Budapest-Prága viszonylatra
Nagy értékû lakberendezési utalvány
Samsung DVD
Samsung mobil telefon
Samsung digitális fényképezõgép
Samsung házi-mozi szett
Samsung MP3 lejátszó

Helyszín:        Syma- Sport és Rendezvényközpont
1146 Budapest, Dózsa György út 1.


Nyitvatartás: 2007. október 19. péntek 12:00-20:00
2007. október 20. szombat 10:00-18:00
2007. október 21. vasárnap 10:00-18:00


Jegyvásárlás:
Belépõjegyek akár elõvételben is megvásárolhatóak a Ticketpro jegyirodáiban, vagy a kiállítás nyitvatartása alatt a helyszínen. A jegyek érvényesek az ugyanitt és ugyanakkor megrendezésre kerülõ A legjobb otthon lakberendezési kiállítás és vásárra is. Látogasson el az események weboldalaira (www.izleloshow.hu, www.alegjobbotthon.hu), töltse le a kedvezményre jogosító kupont, nyomtassa ki és a helyszíni jegyvásárláskor adja le a jegypénztárban. A kedvezmény a teljes árú belépõjegyre vonatkozik. Egy jegy megvásárlásához csak egy kupon váltható be a helyszínen!


Utazzon féláron az Ízlelõ Show és A legjobb otthon kiállításokra!
A VOLÁNBUSZ Zrt. 50%-os kedvezményt biztosít magyarországi járatain az Ízlelõ Show és A legjobb otthon kiállítások látogatói részére. A kedvezményt azok vehetik igénybe, akik teljes árú menetjegyüket a kiállítás kezdõnapja és zárónapja (2007. október 19-21.) közötti idõszakban  induló, VOLÁNBUSZ Zrt. által üzemeltetett autóbuszjáratra megváltják, a rendezvény helyszínén jogosíttatják (bélyegeztetik), és legkésõbb a kiállítás zárónapján 24.00 óráig kiindulási állomásukra VOLÁNBUSZ Zrt. autóbuszjárattal visszautaznak.

További információ: www.izleloshow.hu