Kicsinyítés Nagyítás    vissza

Olívaolaj-Spanyolország folyékony aranya

Mi jut eszébe Spanyolországról? A jó foci, a bikaviadalok, a vérforraló flamenco? Ha igazi ínyenc, akkor az olívaolaj! Csatlakozzon a klubhoz, és élvezze annak minden elõnyét!

Az igazi ínyencek jól tudják, hogy Spanyolország a legfinomabb olívaolajok hazája. Magyarországon is egyre többen vannak azok, akik nap mint nap megtapasztalják Hispánia folyékony aranyának, a Borges olívaolajoknak jótékony hatását és különleges, zamatos ízvilágát. A Borges most még ennél is többel jutalmazza meg a leghûségesebb vásárlóit, akiknek soraiban Önt is üdvözölhetjük.


(x)

A Borges Klub kibõvítette a közelmúltban szolgáltatásainak körét, így Ön olyan exkluzív elõnyöket élvezhet, amelyekkel még kényelmesebben, még egyszerûbben és kedvezményes áron hozzájuthat kedvenc ízeihez. És hogy mit kell mindezért tennie?

Igényeljen tõlünk Borges Klub Kártyát, amely számtalan kiváltságot jelent tulajdonosának. Többek között 15 % kedvezményt biztosít Önnek a Borges olívaolajok vásárlásakor.

A kedvezmény idõszakosan, a kijelölt üzletekben érvényes. A borges.hu weboldalon mindig megtalálhatja azoknak az üzleteknek listáját, ahol a Borges Klub Kártya felmutatásával, 15 százalékkal olcsóbban vásárolhat Borges olívaolajat. Ezekben az üzletekben olyan egyedi ízesítésû Borges termékeket is választhat, amelyeket a híres spanyol Ferran Adría neve fémjelez.
További információ a részletekrõl.
Regisztráljon a Borges Klub kártyára és élvezze az elõnyeit!