Kicsinyítés Nagyítás    vissza

Meryl Streep szakácsnõ lesz

Az Oscar-díjas Meryl Streepnek elege van a kõkemény nõi szerepekbõl és azt szeretné, ha végre felfedeznék laza és játékos oldalát is. Most úgy tûnik, imái meghallgatásra találtak.
Meryl Streep új életet kezd. Két Oscar-díj és négy gyerek után a világ egyik legjobb és legismertebb színésznõje valami másra vágyik. Szerepe van bõven, hiszen a Kiadatásban (Rendition, november 1-jétõl a mozikban) a terrorizmus ellen minden eszközt bevethetõnek tartó CIA-fõnököt, Robert Redford új filmjében, a Gyávák és hõsökben pedig (Lions for Lambs, hazai bemutató: november 29.) a politika legfelsõ szintjeivel is szembeszálló újságírónõt alakít, de úgy látszik, õ többet akar.

„Elegem van már a kõkemény nõkbõl. Valami egészen mást szeretnék. Nem igaz, hogy nincs rendezõ, aki észrevenné, mennyi lazaság meg játékosság van bennem” – nyilatkozta a színésznõ.

Szerencsére van ilyen rendezõ. Nora Ephron új vígjátékában Streep végre valami egészen mást próbálhat ki: egy hivatalnoknõt játszik majd, aki új életet kezd és munkája helyett inkább egy éven át csak fõz, tapasztalatait pedig egy blogon teszi közzé, és konyhabeli kezdeti ügyetlenkedéseivel hamarosan országos népszerûségre tesz szert.

Streep persze azért marad a régi is: teljes erõbedobással készül a megtörtént eseményeken alapuló film forgatására. „Életemben nem fõztem még ennyit. Minden egyre finomabb, és én egyre jobban élvezem csinálni” – mondta a színésznõ.

Forrás: est.hu
Klikkide.hu