Kicsinyítés Nagyítás    vissza

Megnyitotta kapuit Budapesten a Rézangyal Bistro!

A hűvös őszi napok bearanyozására október 31-én megnyitotta kapuit az első budapesti pálinka bisztró a belváros szívében, a Madách tér 2. szám alatt.

Aki szívmelengető, derűs időtöltésre vágyik, bátran célba veheti a hangulatos kialakítású, otthonos Rézangyal Bistro-t, ahol nemcsak kedvére válogathat az értékes párlatok között, de a bisztró ajándékboltjában kiválasztott Rézangyal pálinkát hazaviheti, és barátaival is megoszthatja. A bisztróban kimérve számos neves pálinkafőzde párlatait megkóstolhatja a betérő vendég, palackozva pedig Rézangyal termékeket vásárolhat, köztük a legújabb ízzel, az Ágyas Málnapálinkával.

Örömhír, hogy novemberben minden kimért pálinka féláron kapható!

A Rézangyal Kft-t alapítói- Maros Róbert és Gaspari Zsolt-, a nemes magyar pálinkák elkötelezett hívei azért hozták létre, hogy a legkiválóbb párlatokat megismertessék és megszerettessék a szélesebb közönséggel. A Rézangyal nem hagyományos pálinkafőzde, tevékenységének lényege, hogy mindazon pálinkákból, amelyek bekerülnek kínálatukba, folyamatosan megbízható és garantáltan magas minőséget nyújtsanak. Missziójuk, hogy az igényes fogyasztók 2010-re minden nagyobb városban pálinkaházakban vásárolhassanak minőségi pálinkát.