Fagylalt
         
A Gasztrostúdiót kezdõlapomnak! | Felveszem kedvencnek!
 
 

Fagylaltok
1  |
Csokoládés Panna Cotta
A csokoládét a tejbe felolvasztjuk. A tejszínből elveszünk néhány evőkanálnyit és hozzákeverjük a zselatinport, majd állni hagyjuk 10 percet. Ezután a maradék tejszínt a cukorral és a csokoládés tejjel felforraljuk, forrás után a tüzet visszavesszük tovább >>>
Fehércsokis- málnás hasáb
3 dl tejszínben a fehér csokoládét felolvasztjuk, majd miután enyhén kihűlt berakjuk a hűtőbe 3-4 órára. Időközben egy őzgerinc vagy kalácsformát kibélelünk alufóliával, pépesítjük a málnát és kemény habbá verjük a maradék 2 dl tejszínt. A négy óra l tovább >>>
Házi epres fagylalt
Az epret megtisztítjuk, a cukorral együtt összeturmixoljuk. A tejszínt kemény habbá verjük. A zselatint 0,5 dl vízben a tasakon leírt utasítás szerint felmelegítjük majd az eperpéphez kavarjuk. Ezután finoman a tejszínhabot is hozzákavarjuk és kész v tovább >>>
Mákos Panna Cotta
A mákot a tejbe beáztatjuk kb. 5 percre. A tejszínből elveszünk néhány evőkanálnyit és hozzákeverjük a zselatinport, majd állni hagyjuk 10 percet. Ezután a maradék tejszínt a cukorral és a mákos tejjel felforraljuk, forrás után a tüzet visszavesszük tovább >>>
Mákparfé áfonyaöntettel
A citromot alaposan megmossuk, héját lereszeljük. A tejet felforraljuk. A tejbe belekeverjük a mákot, a citromhéjat, a cukrot, és állandóan kevergetve lassú tűzön kb. 5 perc alatt sűrűre főzzük. A tűzről levesszük, kicsit hűlni hagyjuk, majd beledol tovább >>>
1  |
Torkos csütörtök
2009. február 26.
Országszerte
Nemzetközi Cinkefőző Fesztivál és Népi Ételek Bemutatója
2009. 02. 28. - 03. 01.
Szatmárcseke
Magyar Borok Bálja
2009. Február 28. szombat
Budapest
Hagyományőrző Szlovák Disznótor
2009. március 07.
Csorvás

Add a Startlaphoz


 
Webhosting




Copyright Varga Media és Marketing Iroda 2003-2009