A Gasztrostúdiót kezdõlapomnak! | Felveszem kedvencnek!

 
 
 
Hirdetés

Receptek
1  |
Andalúz kagylótorta, kandírozott naranccsal és mazamorrával
  1. Tisztítsuk meg a kagylót. A salottahagymát és a metélĹ‘hagymát szintén tisztítsuk meg és vágjuk apróra. Adjunk az egészhez sót és olajat &iacu tovább >>>
Articsóka olíva olajban, huelvai fehér garnélarákkal
  1. Montillana szósz elkészítése: Pirítsuk meg a fokhagymát az olajban, adjuk hozzá a sonkát és várjuk meg, míg az illatát megérezzük, majd adjuk ho tovább >>>
Friss kagyló tökkrémmel és misoval
  1. Az "aigo bolido" elkészítése: Az összes hozzávalóját 30 percig fĹ‘zzük, majd leszűrjük és a levest félretesszük. Aranybarnára pirítjuk a hagymá tovább >>>
Hideg előétel tojássárgájával, ibér sonkával és kaviárral
  1. A blini valamennyi összetevĹ‘jét beletesszük a turmixgépbe és sűrű masszát készítünk. Egy forró serpenyĹ‘ben vajat olvasztunk és egy evĹ‘kanálnyi masszát tovább >>>
Malac fokhagymakrémmel és narancskrémmel
  1. A malac elkészítése: Vágjuk a malacot 6 részre. Mindegyik darabot helyezzük az olívaolajjal, kardamommaggal és sóval egy vákuumos zacskóba és helyezzük a tovább >>>
Mandulakrémben áztatott kenyér
  1. A mandulakrém elkészítése: A tejbĹ‘l, a keményítĹ‘bĹ‘l, a cukorból és a tojássárgájából sütemény-krémet készítü tovább >>>
Spanyol tengeri hal, rukkola szĂłsszal y tintahal csĂ­kokkal
  1. Óvatosan tisztítsuk meg a halat ügyelve arra, hogy ne sérüljön meg és tegyük félre.
  2. A krém elkészítéséhez távolítsuk el a hib& tovább >>>
1  |

Add a Startlaphoz


Hirdetések



 
 
Honlapkészítés


Copyright Varga Media és Marketing Iroda 2003-2012