| A 
                  Gasztrostúdió 2003-ban indult útjára. Azóta sokat fejlődött 
                  és egyre gazdagodott a tartalma és olvasói száma is. Online 
                  gasztronómiai magazinunkkal az a célunk, hogy bemutassuk látogatóinknak 
                  a hazai és nemzetközi gasztronómia sokszínű és érdekes világát. 
                  Ezért honlapunk könnyed és átfogó tartalmával olvasmányos formában 
                  igazi magazinként hivatott helyet foglalni az Online média világában. 
                  Nem csupán egy receptes weblapot hoztunk létre, hanem egy széles 
                  körű ismeretanyagot tartalmazó igényes magazint, ahol a kezdő 
                  háziasszonyoktól a borbarát férfiakig mindenki megtalálja érdeklődési 
                  körének megfelelő cikkeket, témákat.
 Célcsoportunk 
                    a 18-50 éves, a gasztronómia és ehhez kapcsolódó témák iránt 
                    érdeklődő nők és férfiak 65% -35% arányban. Látogatóink 72% 
                    hetente többször is süt és főz. 
 Bemutatkozás 
                    | Statisztikák 
                    | Hirdetési 
                    formátumok és árak
 
 Kapcsolat:
 Varga Ákos
 |