A Gasztrostúdiót kezdõlapomnak! | Felveszem kedvencnek!

 
 
 
Hirdetés

Bemutatkozás

Honlapunk 2003 derekán kezdte el működését. Cél az igényes gasztronómia és vendéglátás népszerűsítése az olvasóink részére és a vendéglátó réteg hasznára.

Ezért a Gasztrostúdió szerkesztői csapata gondozásában megjelenő gasztronómiai magazin könnyed és átfogó tartalmával olvasmányos formában igazi magazinként hivatott helyet foglalni az Online média világában, felhívva látogatóink figyelmét a hazai és a nemzetközi gasztronómia legkülönfélébb területeire.

A honlapunkon tájékozódhatnak a gasztronómia, vendéglátás és az azzal kapcsolatos aktuális témákról valamint ételek receptjei között válogathatnak. A rovat-struktúra is e széleskörű tájékoztatási célnak figyelembe vételével lett kialakítva. A szerkesztői csapatunkkal nem csupán egy receptes weblapot hoztunk létre, hanem egy széles körű ismeretanyagot tartalmazó igényes magazint, ahol a kezdő háziasszonyoktól a borbarát férfiakon át az ínyencekig mindenki megtalálja érdeklődési körének megfelelő cikkeket, témákat.

A különböző rovatainkkal a potenciális olvasótábor több csoportját céloztuk meg. Általános célközönségünk az aktív internetezőként napi munkájában és élete egyéb területein is az Internet segítségével tájékozódó átlagos vagy átlag fölötti jövedelemmel rendelkező, közép és felsőfokú végzettséggel rendelkező, 18-55 év közötti hölgyek és urak csoportja.

Tudta Ön, hogy...
A Gasztrostúdió olyan rendezvények médiatámogatója volt már, mint pl. Első Magyar Borok Bálja, Első Szegedi Pálinkafesztivál, Dödölle és Újbor fesztivál - Nagykanizsa, Nemzetközi Tiszai Halfesztivál - Szeged, Első Kávé- és Koktél Fesztivál - Budapest, A Magyarok Nagyasztala gasztronómiai fesztivál.

A Google keresőjében ott szerepel az elsők között:
gasztronómia szóra a 4. helyen a 2 280 000 találatból,
recept szóra a 12. helyen a 28 800 000 találatból,
ételek szóra a 5. helyen 1 680 000 találatból,
borok szóra a 10. helyen 1 500 000 találatból.
(2009.02.12.-i adatok)

Olvasóink írták:
,,A tavalyi év elején fedeztem fel a honlapot, tetszik a rovatok sokszínűsége, és hogy nagyon sok új információt kapok a honlapról, eddig szinte minden kérdésemre kaptam választ." Stahlné Mónika

,,Nagyon kedvelem. Rendszeresen figyelemmel kísérem az itt megjelent cikkeket, recepteket. Ez utóbbiakat ki is próbálom. Nem pusztán használhatóak, pénztárca kímélők, finomak és az esetek nagy százalékában rendkívül ötletesek is. Az Íz-kalauz rovatot kedvelem és nagyon fontosnak tartom. Az íz kalauz különösen a fiatalabb, kezdő háziasszonyoknak nyújt fontos információkat. Természetesen nekünk, közép ill. idősebb korosztálynak is ad izgalmas új információt." Pál Józsefné Ildikó

,,Az oldal nagyon tetszik, több információt is tartalmaz és nagyon jól átlátható." Konta Valéria

,,Az oldalra akkor bukkantam, mikor karácsonyi recepteket kerestem. Gondoltam meglepem a családot valami újdonsággal. Sikerült is. Paradicsomos foghagymás lazacot készítettem. A receptet a Gasztrostúdióból lestem le. Nagyon jól sikerült. Az oldal nagyon jó, szerintem az egyik legjobb gasztronómiai honlap. Mindent meg lehet találni az egyszerű ételektől a bébiételekig. Ez nagyon tetszik. A képeken ínycsiklandóan néznek ki az ételek, az ember rögtön kedvet kap hogy kipróbálja." Szele Judit

,,A Gasztrostúdióról a múlt héten értesültem Interneten keresztül, miközben karácsonyi recepteket böngésztem. Nagyon tetszik az Önök honlapja és a gasztronómiával kapcsolatos dolgok széles skáláján, mindent megtaláltam, ami segítséget nyújt a készülődésben." Nagy-Mélykuti Andrea

,,Tetszésemet hamar elnyerte a lap, mivel egy helyen mindent megtalálok, ami a gasztronómiához tartozik.
Legyen az recept, vagy étterem ismertető, segítséget nyújtanak a fűszerek világában való barangoláshoz, konyhai trükköket kapunk, de sorolhatnék megannyi pozitívumot.
" Druhapolcsik Zsuzsanna

,,Azt, már nem tudom, hogyan találtam a Gasztrostúdió.hu honlapra, mert már olyan régen volt. Feleségem olvassa főleg az új, meg még újabb recepteket (én meg élvezem a megvalósult ételeket). Tetszik a honlapon, hogy nagyon jól áttekinthető, ízléses, szép színes, de nem hivalkodó. Jó, hogy a reklámok is illeszkednek a színvonalhoz. Már ajánlottam másoknak is." Hományi Zoltán

,,Mivel néhány éve kaptam egy számítógépet a gyerekeimtől, megtanultam az Interneten is eligazodni, és mára jó barátságban lettem vele. Mivel naponta főzök, gyakran tévedek gasztronómiai tárgyú honlapokra, így találtam magukra is. Nagyon jók a receptek, és az egyéb hírek is tetszenek, mindig elolvasom őket. Ha mi magunk nem is túl gyakran jutunk el éttermekbe (évente azért 3-4 alakalommal igen), meg egyéb gasztronómiai fesztiválokra, azért jó hallani ezekről is. Én azt hiszem, hogy éppen a googl keresőbe írtam be egy étel nevét, amit az unokáim kértek, hogy főzzek, és akkor dobta ki Önöket, mint találatot. No azóta vagyok heti 4-5-ször látogatójuk." Balog Lászlóné

A Gasztrostúdió.hu koncepciója
A Gasztrostúdió.hu Online gasztronómiai magazin megalkotásakor célunk egy olyan médium létrehozása volt, amely a gasztronómia több területével is foglalkozik és olvasóinknak ezt átlátható és könnyen érthető formában nyújtsuk. A honlap szerkesztésében szakácsok, cukrászok és különböző témák szakértői nyújtanak segítséget, azért hogy olvasónknak valóban értékes és hasznos információkat adhassunk át.

A Gasztrostúdió.hu jellemzői
- Hasznos - mert szolgáltatásaink valós igényt elégítenek ki.
- Mindig aktuális - mert receptjeink és témáink mindig igazodnak az aktuális ünnepekhez, évszakokhoz, rovataink naponta és hetente frissülnek.
- Kultúrált - mivel a gasztronómiát, mint értéket jelenítjük meg.
- Szórakoztató - hiszen írásaink, receptjeink hangvétele könnyed és képekkel illusztrált.
- Egyéni - receptjeinket és cikkeinket egyedi hangnemben és stílusban olvashatják.
- Rugalmas - mert olvasóink és partnereink kérdéseire igyekszünk mielőbb válaszolni.
- Marketingszempontú - mert törekszünk mind olvasóink, mind hirdetőink igényeinek kielégítésére.

Honlapunk legfőbb pillérei:
Recept oldalak,
- Ottis főz
- Vidék íze
- Sütemények
- Íz-kalauz
- Grillezés

Bormagazin rovat
Étterem ajánló,
Gasztronómiai hírek

Bemutatkozás | Statisztikák | Hirdetési formátumok és árak

 

Add a Startlaphoz


Hirdetések



 
 
Honlapkészítés


Copyright Varga Media és Marketing Iroda 2003-2012