vissza

Gazdagon ragu
Kockázzunk apróra zsírosabb szalonnát, majd serpenyoben, tuzön engedjük ki a zsírját. Adjunk hozzá apróra pirított gombát, karikázott hagymát, zöldborsót, némi folyadékot - ha van, csontlé a legalkalmasabb, majd forraljuk addig, míg a ragunk kissé besurusödik. Natúr húsokhoz, rizses körettel kínálva kituno.








Sajtos gombamártás.

Cikkelyekre vágott gombát vajban futtassunk meg pár percig, majd adjunk hozzá kevés fozotejszínt. Fuszerezzük sóval, fehér borssal, majd reszeljünk hozzá kevés edámi, vagy trappista sajtot. Lassan simára kevergetve, natúr sertés szelethez kínálva tálaljuk.


Bakonyi gombás mártás.
Cikkelyekre vágott gombát vajban futtassunk meg pár percig, majd adjunk hozzá kevés fozotejszínt. Fuszerezzük sóval, fehér borssal, állandó kevergetés mellet szórjunk rá kevés lisztet, majd orölt piros paprikát. Úgy szint sertés natúrszelethez, vagy akár csak sima nokedlihez is kínálhatjuk.



Szegedi halászlé

 


Szilvás - sós gyümölcsrizs

 

   

Grillezzünk

 


Narancsos csirkesaláta

 

   

Meggyes és cseresznyés túrógombóc

 


Fõzelékek

 

   

Húsvéti vendégváró falatok

 


Húsvéti kocsonya

 

   

Töltött paradicsom

 


Paradicsomos csirkeszárnyak