|
Mustáros, Confit Nyúl
- Kever?tálba összekeverünk 2 ev?kanál almaecetet a mustárral, majd fóliával letakarjuk és 6 órát szobah?mérsékleten állni hagyjuk. Ez azért szü tovább >>>
|
|
Osso Buco
- Ez az olasz f?étel kiváló a hideg téli napokon. Próbáljuk a borjú lábszárat szeletelve venni, ha nem sikerül, akkor az egész darabokat le kell fagyasztanunk, majd h& tovább >>>
|
|
Rozmaringos, narancsos bárányborda
- Az anyagokat összekeverjük a bordák kivételével. Ez lesz a páclevünk. A bordákat csont mellett keresztbe félbevágjuk, pácoljuk (30 perc), majd forró grillen s&uum tovább >>>
|
|
Rozmaringos, narancsos bárányborda sáfrányos rizottóval
- Az anyagokat összekeverjük, ez lesz a páclevünk. A bordákat csont mellett keresztbe félbevágjuk, pácoljuk (30 perc), majd forró grillen sütjük. A jó bárá tovább >>>
|
|
Serpeny?ben sült lazac, sült céklával
- Magasabb falú süt? serpeny?be tesszük a megmosott céklákat.( Nem kell megpucolni ?ket.) Meglocsoljuk olíva olajjal (ne sajnáljuk) és ecettel, só majd bors következik. Alum&iacu tovább >>>
|
|
Tamale (BBQ Csirkés)
- A kukorica leveleket áztassuk be langyos vízbe addig, amíg megpuhulnak. (kb. 30 perc) Turmixgépbe jól összekeverjük a kukoricadarát, az olajat, a sót és a csirke levet. A f?t tovább >>>
|
|
Tuile (tonhalas el?étel tölcsérben)
- Hét ev?kanál lisztet összekeverünk négy kávéskanál cukorral és egy kávéskanál durva sóval. Külön edényben habosra keverünk 12 dekag tovább >>>
|
|
|
|
|