A Gasztrostúdiót kezdõlapomnak! | Felveszem kedvencnek!

 
 
 
Hirdetés

Receptek
1 | 2  |
Mustáros, Confit Nyúl
  1. KeverĹ‘tálba összekeverünk 2 evĹ‘kanál almaecetet a mustárral, majd fóliával letakarjuk és 6 órát szobahĹ‘mérsékleten állni hagyjuk. Ez azért sz&u tovább >>>
Osso Buco
  1. Ez az olasz fĹ‘étel kiváló a hideg téli napokon. Próbáljuk a borjú lábszárat szeletelve venni, ha nem sikerül, akkor az egész darabokat le kell fagyasztanunk, majd h tovább >>>
Rozmaringos, narancsos bárányborda
  1. Az anyagokat összekeverjük a bordák kivételével. Ez lesz a páclevünk. A bordákat csont mellett keresztbe félbevágjuk, pácoljuk (30 perc), majd forró grillen s&uum tovább >>>
Rozmaringos, narancsos bárányborda sáfrányos rizottóval
  1. Az anyagokat összekeverjük, ez lesz a páclevünk. A bordákat csont mellett keresztbe félbevágjuk, pácoljuk (30 perc), majd forró grillen sütjük. A jó bárá tovább >>>
Serpenyőben sült lazac, sült céklával
  1. Magasabb falú sütĹ‘ serpenyĹ‘be tesszük a megmosott céklákat.( Nem kell megpucolni Ĺ‘ket.) Meglocsoljuk olíva olajjal (ne sajnáljuk) és ecettel, só majd bors következik. Alum&i tovább >>>
Tamale (BBQ Csirkés)
  1. A kukorica leveleket áztassuk be langyos vízbe addig, amíg megpuhulnak. (kb. 30 perc) Turmixgépbe jól összekeverjük a kukoricadarát, az olajat, a sót és a csirke levet. A fĹ‘ tovább >>>
Tuile (tonhalas előétel tölcsérben)
  1. Hét evĹ‘kanál lisztet összekeverünk négy kávéskanál cukorral és egy kávéskanál durva sóval. Külön edényben habosra keverünk 12 deka tovább >>>
1 | 2  |

Add a Startlaphoz


Hirdetések



 
 
Honlapkészítés


Copyright Varga Media és Marketing Iroda 2003-2012
 
Chef László