|
Padlizsán pekingi módra
- A padlizsánt meghámozzuk, majd srégen szeletekre vágjuk, majd vékonyan beirdaljuk (bevágjuk) keresztbe az egyik-, illetve hosszában a másik oldalon.
- A padlizsánt v&iac tovább >>>
|
|
Paprikás-tojásos setéshús
- A húst feldaraboljuk vékony csíkokra, összekeverjük kb. 1-1,5 teáskanálnyi keményít?vel. Kis vizet adunk hozzá. Az újhagymát feldaraboljuk kb. 1x1x1cm kock&aacu tovább >>>
|
|
Sült alma üvegkaramellel
- Az almákat meghámozzuk, majd 2-3 cm kockákra vágjuk. A 2 tojássárgáját felkeverjük, majd belehelyezzük az almákat. Kivesszük egyenként és kemé tovább >>>
|
|
Sült tészta
- A spagettit vízben megf?zzük, lesz?rjük. Hosszú, vékony szeletekre vágjuk a húst és a zöldségeket: a káposztát, hagymát, répát, szójab tovább >>>
|
|
Szecsuáni marha
- A hagymát nagy darabokra felvágjuk, a húst feloldjuk a keményít?ben, némi vizet adunk hozzá és 1 ev?kanál szójaszószt.
- A wokban 4 cl étolajat forr tovább >>>
|
|
Tenger gyümölcsei & tofu leves
- Felforralunk a wokban kb. 1 l vizet. Hozzáadjuk a tenger „gyümölcseit” Felvágjuk a tofut apró kockákra, majd hozzáadjuk a vízhez. Sózzuk, borsozzuk az ételt, csip tovább >>>
|
|
Tojásos sült rizs
- Felverjük a tojást, felaprítjuk az újhagymát (a zöldjét is). Felforrósítjuk a wokot (hogy az esetlegesen benne maradt víz/ nedvesség elpárologjon), bele&o tovább >>>
|
|
|
|
|