|  
              
           | 
           
            
            
            
            
            
                             
                 
                                    
                                     
                  Ahi Tuna Fürj Tojásokkal                    
                   
                    
- A tonhal darabot fűszerezzük sóval és Ĺ‘rölt fekete borssal, majd bele- hempergetjük köménymagba. Forró serpenyĹ‘ben egyenletesen, hirtelen minden oldalát megsütjük. A hal be                    tovább >>> 
                  
   
                 | 
               
               
                   
                 | 
               
                             
                 
                                    
                                     
                  Bambuszos Füstölt Polip Saláta                    
                   
                    
- Lábasba tesszük a polipot, a vörösbort ráöntjük és annyi vizet teszünk rá, hogy ellepje. Adjuk hozzá a hagymát, a zellert, kakukkfüvet és a babérleve                    tovább >>> 
                  
   
                 | 
               
               
                   
                 | 
               
                             
                 
                                    
                                     
                  Chocolate Souffle                    
                   
                    
- A souffle készítését a sütĹ‘ elĹ‘melegítésével kezdjük. A hĹ‘fok 190°C legyen.
 
- KeverĹ‘tálban összekeverjük a következõket:-tojás s&                    tovább >>> 
                  
   
                 | 
               
               
                   
                 | 
               
                             
                 
                                    
                                     
                  Couscous saláta zöld paprikával és paradicsommal                    
                   
                    
- SerpenyĹ‘ben felforraljuk a vizet és belekeverjük a couscoust, lefedjük , tűzrĹ‘l levesszük és 10 percig állni hagyjuk.
 
- Közben a paprikákat kockákra vágjuk, az ubork&a                    tovább >>> 
                  
   
                 | 
               
               
                   
                 | 
               
                             
                 
                                    
                                     
                  Gumós édeskömény és narancs saláta                    
                   
                    
- Páclé: keverĹ‘edénybe jól összedolgozzuk az anyagokat, olíva olaj, narancslé, fokhagyma, petrezselyemzöld, só és bors.
 
- Az édesköményt hossz&aacut                    tovább >>> 
                  
   
                 | 
               
               
                   
                 | 
               
                             
                 
                                    
                                     
                  Gyömbéres-szójás padlizsán                    
                   
                    
- Petrezselyemzöld apróra vágva. A padlizsánt ujjnyi vastag darabokra szeleteljük, enyhén sózzuk, majd fél órát pihentetjük. Enyhén leöblítjük a sz                    tovább >>> 
                  
   
                 | 
               
               
                   
                 | 
               
                             
                 
                                    
                                     
                  John Maydeck legendás BBQ oldalasa                    
                   
                    
- A kockázott hagymát és a kinyomott fokhagymát olajon megüvegesítjük. Hozzáadjuk a barna cukrot és a mustárt. Amikor a cukor elolvadt (kb 2-3 perc), beleöntjük a ket                    tovább >>> 
                  
   
                 | 
               
               
                   
                 | 
               
                             
                 
                                    
                                     
                  Lassan Sült Fokhagymás Paradicsom                    
                   
                    
- A paradicsomot félbevágjuk, majd tepsibe helyezzük és olívaolajjal meglocsoljuk. Sóval, Ĺ‘rölt fekete borssal ízesítjük, apróra vágott fokhagymával é                    tovább >>> 
                  
   
                 | 
               
               
                   
                 | 
               
                             
                 
                                    
                                     
                  Lazac Steak fűszeres vinaigrettel                    
                   
                    
- Lazac sütése: A lazacszeleteket sózzuk, borsozzuk, bekenjük a mustárral, megszórjuk a fűszernövényekkel, jól megnyomkodjuk és forró (hĹ‘álló nyelű) serpe                    tovább >>> 
                  
   
                 | 
               
               
                   
                 | 
               
                             
                 
                                    
                                     
                  Marokkói zöldségleves                    
                   
                    
- Zöldségeket és a hagymát felkockázzuk és olajban pároljuk 5 percig, majd hozzáadjuk a kockázott tököt, kakukkfüvet és az alaplevet. Letakarjuk és lass                    tovább >>> 
                  
   
                 | 
               
               
                   
                 | 
               
                           
            
           | 
           
              
           | 
          
 |