| A fehér fafüle gombával készülő 
  
                    
A 2 db fehér fafüle gombát meleg vízbe helyezzük 10 percig, hogy megpuhuljanak és "kirúgják magukat". Kivesszük a gombákat, majd kisebb darabokra vágjuk fel Ĺ‘ket.tovább >>> | 
               
                |   | 
                             
                | Ananászos csirke 
  
                    
A filézett csirkemellet apró kockákra vágjuk. A húst beletesszük egy edénybe, majd összekeverjük keményítĹ‘vel és vízzel. A húsnak enyhén isz                    tovább >>> 
                   | 
               
                |   | 
                             
                | Chilis csirke 
  
                    
A csirkecombot kb 20 perc alatt forró vízben megfĹ‘zzük. A csirkecombokból eltávolítjuk a csontokat, majd srégen felvágjuk csíkokra.Felvágjuk a paprikánka                    tovább >>> 
                   | 
               
                |   | 
                             
                | CsĂpĹ‘s káposzta 
  
                    
A káposztát hajszálvékony szeletekre vágjuk. (Tehetünk hozzá vékonyra szeletelt répát is). ErĹ‘s Pistával egyenletesen, kézzel összedolgozzuk. Kevé                    tovább >>> 
                   | 
               
                |   | 
                             
                | Csirke shanghai mĂłdra 
  
                    
A csirkecombot kb 20 perc alatt forró vízben megfĹ‘zzük, amelyet szecsuáni borssal ízesítünk.Felaprítjuk a fokhagymát, a gyömbért és a pór&eacut                    tovább >>> 
                   | 
               
                |   | 
                             
                | Édes-savanyú amur 
  
                    
1. Az amurt megsózzuk, bevizezzük, majd vékonyan beirdaljuk (bevágjuk) keresztbe az egyik-, illetve hosszában a másik oldalon. A halat beletesszük egy edénybe, majd összekeverjük                    tovább >>> 
                   | 
               
                |   | 
                             
                | Édes-savanyú csirke 
  
                    
A filézett csirkemellet apró kockákra vágjuk, enyhén sózzuk, borsozzuk. A húst beletesszük egy edénybe, majd összekeverjük keményítĹ‘vel és ví                    tovább >>> 
                   | 
               
                |   | 
                             
                | Erős-savanyú leves 
  
                    
Felaprítjuk egészen kis darabokra (kb. 3x3x3mm) a fokhagymát, a sárgarépát, a falafüle gombát, a bambuszt, a tofut és a húst. Felverjük enyhén a tojást.                     tovább >>> 
                   | 
               
                |   | 
                             
                | Fokhagymás tengeri alga 
  
                    
A tengeri algát 4-5 órával a fĹ‘zés elĹ‘tt kivesszük a zacskóból, langyos vízbe tesszük, majd csíkokra vágjuk.Kb 10 dkg uborkát vékony cs&iacu                    tovább >>> 
                   | 
               
                |   | 
                             
                | Fokhagymás uborka 
  
                    
Az uborkát feldaraboljuk kb. 2x2x2cm kockákra. Ezt belerakjuk egy edénybe. Felaprítjuk a fokhagymát, hozzáadjuk az uborkához. Hozzáadunk néhány csepp szezámolajat                     tovább >>> 
                   | 
               
                |   |