A Gasztrostúdiót kezdõlapomnak! | Felveszem kedvencnek!

 
 
 
Hirdetés

Konyha
1  |
Mindenki másképp csinálja
Egy konyha berendezĂ©sĂ©nek megtervezĂ©sekor nem mellĂ©kes szempont, hogy hova kerĂĽljenek a terĂ­tĂ©kek, melyeket a háziasszony a leggyakrabban használ. A kis- Ă©s nagytányĂ©rok, a bögrĂ©k, csĂ©szĂ©k, poharak Ă©s tálkák, illetve azok a tálcák, tepsik, sĂĽtõ-, fõzõ- Ă©s tálalĂłedĂ©nyek, amelyek legsûrûbben kellenek minden konyhában.
tovább >>>
Mindig van Ăşj Ă©s Ăşjabb...
Milyen legyen az elsõ konyhám? Az Ă©letĂĽket megalapozĂł fiatalokban ez a kĂ©rdĂ©s termĂ©szetesen akkor fogalmazĂłdik meg, amikor önállĂłsodnak, fĂ©szket raknak. Koruknak megfelelõen szĂ­vesen veszik magukat körĂĽl Ă©lĂ©nk szĂ­nekkel, modern, ötletes, variábilis berendezĂ©ssel, fĂ©lretolnak mindent, ami átlagos, szokványos, unalmas számukra. Jöhet a sárga, a piros, a kĂ©k Ă©s a narancs, minden, ami az embert jĂłkedvre derĂ­theti! MagátĂłl Ă©rtetõdõ, hogy a gyártĂłk igyekeznek kielĂ©gĂ­teni ezeket az igĂ©nyeket, már csak azĂ©rt is, mert sokakat elcsábĂ­thatnak - konyhatervezĂ©sben kezdõket Ă©s haladĂłkat is.
tovább >>>
CalvadosszĂ­nû álom
Vajon milyen hangnemû ez a konyha? Mit is kĂ©rdezhettem volna Szigeti István zeneszerzõtõl, akinĂ©l a konyhában is gyakori a zeneszĂł.
tovább >>>
1  |

Add a Startlaphoz


Hirdetések 
 
Honlapkészítés


Copyright Varga Media és Marketing Iroda 2003-2012