A Gasztrostúdiót kezdõlapomnak! | Felveszem kedvencnek!

 
 
 
Hirdetés

Receptek
1  | 2 |
Ahi Tuna Fürj Tojásokkal
  1. A tonhal darabot f?szerezzük sóval és ?rölt fekete borssal, majd bele- hempergetjük köménymagba. Forró serpeny?ben egyenletesen, hirtelen minden oldalát megsütjük. A hal belse tovább >>>
Bambuszos Füstölt Polip Saláta
  1. Lábasba tesszük a polipot, a vörösbort ráöntjük és annyi vizet teszünk rá, hogy ellepje. Adjuk hozzá a hagymát, a zellert, kakukkfüvet és a babérleve tovább >>>
Chocolate Souffle
  1. A souffle készítését a süt? el?melegítésével kezdjük. A h?fok 190°C legyen.
  2. Kever?tálban összekeverjük a következõket:-tojás s&aacu tovább >>>
Couscous saláta zöld paprikával és paradicsommal
  1. Serpeny?ben felforraljuk a vizet és belekeverjük a couscoust, lefedjük , t?zr?l levesszük és 10 percig állni hagyjuk.
  2. Közben a paprikákat kockákra vágjuk, az ubork&aacu tovább >>>
Gumós édeskömény és narancs saláta
  1. Páclé: kever?edénybe jól összedolgozzuk az anyagokat, olíva olaj, narancslé, fokhagyma, petrezselyemzöld, só és bors.
  2. Az édesköményt hosszá tovább >>>
Gyömbéres-szójás padlizsán
  1. Petrezselyemzöld apróra vágva. A padlizsánt ujjnyi vastag darabokra szeleteljük, enyhén sózzuk, majd fél órát pihentetjük. Enyhén leöblítjük a sz tovább >>>
John Maydeck legendás BBQ oldalasa
  1. A kockázott hagymát és a kinyomott fokhagymát olajon megüvegesítjük. Hozzáadjuk a barna cukrot és a mustárt. Amikor a cukor elolvadt (kb 2-3 perc), beleöntjük a ket tovább >>>
Lassan Sült Fokhagymás Paradicsom
  1. A paradicsomot félbevágjuk, majd tepsibe helyezzük és olívaolajjal meglocsoljuk. Sóval, ?rölt fekete borssal ízesítjük, apróra vágott fokhagymával é tovább >>>
Lazac Steak f?szeres vinaigrettel
  1. Lazac sütése: A lazacszeleteket sózzuk, borsozzuk, bekenjük a mustárral, megszórjuk a f?szernövényekkel, jól megnyomkodjuk és forró (h?álló nyel?) serpeny? tovább >>>
Marokkói zöldségleves
  1. Zöldségeket és a hagymát felkockázzuk és olajban pároljuk 5 percig, majd hozzáadjuk a kockázott tököt, kakukkfüvet és az alaplevet. Letakarjuk és lass tovább >>>
1  | 2 |

Add a Startlaphoz


Hirdetések



 
 
Honlapkészítés


Copyright Varga Media és Marketing Iroda 2003-2012
 
Chef László