A Gasztrostúdiót kezdõlapomnak! | Felveszem kedvencnek!

 
 
 
Hirdetés

Receptek
1  | 2 | 3 |
A fehér fafüle gombával készül?
  1. A 2 db fehér fafüle gombát meleg vízbe helyezzük 10 percig, hogy megpuhuljanak és "kirúgják magukat". Kivesszük a gombákat, majd kisebb darabokra vágjuk fel ?ket.
  2. tovább >>>
Ananászos csirke
  1. A filézett csirkemellet apró kockákra vágjuk. A húst beletesszük egy edénybe, majd összekeverjük keményít?vel és vízzel. A húsnak enyhén isza tovább >>>
Chilis csirke
  1. A csirkecombot kb 20 perc alatt forró vízben megf?zzük. A csirkecombokból eltávolítjuk a csontokat, majd srégen felvágjuk csíkokra.
  2. Felvágjuk a paprikánkat tovább >>>
Csíp?s káposzta
  1. A káposztát hajszálvékony szeletekre vágjuk. (Tehetünk hozzá vékonyra szeletelt répát is). Er?s Pistával egyenletesen, kézzel összedolgozzuk. Kevé tovább >>>
Csirke shanghai módra
  1. A csirkecombot kb 20 perc alatt forró vízben megf?zzük, amelyet szecsuáni borssal ízesítünk.
  2. Felaprítjuk a fokhagymát, a gyömbért és a póré tovább >>>
Édes-savanyú amur
  1. 1. Az amurt megsózzuk, bevizezzük, majd vékonyan beirdaljuk (bevágjuk) keresztbe az egyik-, illetve hosszában a másik oldalon. A halat beletesszük egy edénybe, majd összekeverjük tovább >>>
Édes-savanyú csirke
  1. A filézett csirkemellet apró kockákra vágjuk, enyhén sózzuk, borsozzuk. A húst beletesszük egy edénybe, majd összekeverjük keményít?vel és ví tovább >>>
Er?s-savanyú leves
  1. Felaprítjuk egészen kis darabokra (kb. 3x3x3mm) a fokhagymát, a sárgarépát, a falafüle gombát, a bambuszt, a tofut és a húst. Felverjük enyhén a tojást. tovább >>>
Fokhagymás tengeri alga
  1. A tengeri algát 4-5 órával a f?zés el?tt kivesszük a zacskóból, langyos vízbe tesszük, majd csíkokra vágjuk.
  2. Kb 10 dkg uborkát vékony csí tovább >>>
Fokhagymás uborka
  1. Az uborkát feldaraboljuk kb. 2x2x2cm kockákra. Ezt belerakjuk egy edénybe. Felaprítjuk a fokhagymát, hozzáadjuk az uborkához. Hozzáadunk néhány csepp szezámolajat tovább >>>
1  | 2 | 3 |

Add a Startlaphoz


Hirdetések



 
 
Honlapkészítés


Copyright Varga Media és Marketing Iroda 2003-2012