A Gasztrostúdiót kezdõlapomnak! | Felveszem kedvencnek!

 
 
 
Hirdetés

Konyha
1  |
Mindenki másképp csinálja
Egy konyha berendezésének megtervezésekor nem mellékes szempont, hogy hova kerüljenek a terítékek, melyeket a háziasszony a leggyakrabban használ. A kis- és nagytányérok, a bögrék, csészék, poharak és tálkák, illetve azok a tálcák, tepsik, sütõ-, fõzõ- és tálalóedények, amelyek legsûrûbben kellenek minden konyhában.
tovább >>>
Mindig van új és újabb...
Milyen legyen az elsõ konyhám? Az életüket megalapozó fiatalokban ez a kérdés természetesen akkor fogalmazódik meg, amikor önállósodnak, fészket raknak. Koruknak megfelelõen szívesen veszik magukat körül élénk színekkel, modern, ötletes, variábilis berendezéssel, félretolnak mindent, ami átlagos, szokványos, unalmas számukra. Jöhet a sárga, a piros, a kék és a narancs, minden, ami az embert jókedvre derítheti! Magától értetõdõ, hogy a gyártók igyekeznek kielégíteni ezeket az igényeket, már csak azért is, mert sokakat elcsábíthatnak - konyhatervezésben kezdõket és haladókat is.
tovább >>>
Calvadosszínû álom
Vajon milyen hangnemû ez a konyha? Mit is kérdezhettem volna Szigeti István zeneszerzõtõl, akinél a konyhában is gyakori a zeneszó.
tovább >>>
1  |

Add a Startlaphoz


Hirdetések 
 
Honlapkészítés


Copyright Varga Media és Marketing Iroda 2003-2012