Bemutatkozás

Honlapunk 2003 derekán kezdte el mûködését. Ez a weboldal egy vendéglátásban és gasztronómiában jártas csoport kitartó munkájának eredménye. Honlapunkkal az igényes gasztronómiát és vendéglátást vagyunk hivatottak képviselni.

Ezért a Gasztrostúdió szerkesztõi csapata gondozásában megjelenõ gasztronómiai magazin könnyed és átfogó tartalmával olvasmányos formában igazi magazinként hivatott helyet foglalni az Online média világában, felhívva látogatóink figyelmét a hazai és a nemzetközi gasztronómia legkülönfélébb területeire.

A honlapunkon tájékozódhatnak a gasztronómia, vendéglátás és az azzal kapcsolatos aktuális témákról valamint ételek receptjei között válogathatnak. A rovat-struktúra is e széleskörû tájékoztatási célnak figyelembe vételével lett kialakítva. A szerkesztõi csapatunkkal nem csupán egy receptes weblapot hoztunk létre, hanem egy széles körû ismeretanyagot tartalmazó igényes magazint, ahol a kezdõ háziasszonyoktól a borbarát férfiakon át az ínyencekig mindenki megtalálja érdeklõdési körének megfelelõ cikkeket, témákat.

A különbözõ rovatainkkal a potenciális olvasótábor több csoportját céloztuk meg. Általános célközönségünk az aktív internetezõként napi munkájában és élete egyéb területein is az Internet segítségével tájékozódó átlagos vagy átlag fölötti jövedelemmel rendelkezõ, közép és felsõfokú végzettséggel rendelkezõ, 18-55 év közötti hölgyek és urak csoportja.

Tudta Ön, hogy…
A Gasztrostúdió olyan rendezvények médiatámogatója, mint pl. Elsõ Magyar Borok Bálja, Elsõ Szegedi Pálinkafesztivál, Dödölle és Újbor fesztivál – Nagykanizsa, Nemzetközi Tiszai Halfesztivál - Szeged.

A Gasztrostódiónak már több mint 75 honlap és több tucat Startlap.hu aloldal partnere valamint 28 weboldalon a saját gasztronómiai rovatunk is megjelenik.

Olvasóink írták:
„A tavalyi év elején fedeztem fel a honlapot, tetszik a rovatok sokszínûsége, és hogy nagyon sok új információt kapok a honlapról, eddig szinte minden kérdésemre kaptam választ.” Stahlné Mónika

„Nagyon kedvelem. Rendszeresen figyelemmel kísérem az itt megjelent cikkeket, recepteket. Ez utóbbiakat ki is próbálom. Nem pusztán használhatóak, pénztárca kímélõk, finomak és az esetek nagy százalékában rendkívül ötletesek is. Az Íz-kalauz rovatot kedvelem és nagyon fontosnak tartom. Az íz kalauz különösen a fiatalabb, kezdõ háziasszonyoknak nyújt fontos információkat. Természetesen nekünk, közép ill. idõsebb korosztálynak is izgalmas új információt.” Pál Józsefné Ildikó

„Az oldal nagyon tetszik, több információt is tartalmaz és nagyon jól átlátható.” Konta Valéria

„Az oldalra akkor bukkantam, mikor karácsonyi recepteket kerestem. Gondoltam meglepem a családot valami újdonsággal. Sikerült is. Paradicsomos foghagymás lazacot készítettem. A receptet a Gasztrostúdióból lestem le. Nagyon jól sikerült. Az oldal nagyon jó, szerintem az egyik legjobb gasztronómiai honlap. Mindent meg lehet találni az egyszerû ételektõl a bébiételekig. Ez nagyon tetszik. A képeken ínycsiklandóan néznek ki az ételek, az ember rögtön kedvet kap hogy kipróbálja. „ Szele Judit

„A Gasztrostúdióról a múlt héten értesültem Interneten keresztül, miközben karácsonyi recepteket böngésztem.  Nagyon tetszik az Önök honlapja és a gasztronómiával kapcsolatos dolgok széles skáláján, mindent megtaláltam, ami segítséget nyújt a készülõdésben.” Nagy-Mélykuti Andrea

„Tetszésemet hamar elnyerte a lap, mivel egy helyen mindent megtalálok, ami a gasztronómiához tartozik.
Legyen az recept, vagy étterem ismertetõ,  segítséget nyújtanak  a fûszerek világában való barangoláshoz, konyhai trükköket kapunk, de sorolhatnék megannyi pozitívumot.” Druhapolcsik Zsuzsanna


”Azt, már nem tudom, hogyan találtam a Gasztrostúdió.hu honlapra, mert már olyan régen volt. Feleségem olvassa fõleg az új, meg még újabb recepteket (én meg élvezem a megvalósult ételeket). Tetszik a honlapon, hogy nagyon jól áttekinthetõ, ízléses, szép színes, de nem hivalkodó. Jó, hogy a reklámok is illeszkednek a színvonalhoz. Már ajánlottam másoknak is.” Hományi Zoltán

„Mivel néhány éve kaptam egy számítógépet a gyerekeimtõl, megtanultam az Interneten is eligazodni, és mára jó barátságban lettem vele. Mivel naponta fõzök, gyakran tévedek gasztronómiai tárgyú honlapokra, így találtam magukra is. Nagyon jók a receptek, és az egyéb hírek is tetszenek, mindig elolvasom õket. Ha mi magunk nem is túl gyakran jutunk el éttermekbe (évente azért 3-4 alakalommal igen), meg egyéb gasztronómiai fesztiválokra, azért jó hallani ezekrõl is. Én azt hiszem, hogy éppen a googl keresõbe írtam be egy étel nevét, amit az unokáim kértek, hogy fõzzek, és akkor dobta ki Önöket, mint találatot. No azóta vagyok heti 4-5-ször látogatójuk.” Balog Lászlóné

A Gasztrostúdió.hu koncepciója
A Gasztrostúdió.hu Online gasztronómiai magazin megalkotásakor célunk egy olyan médium létrehozása volt, amely a gasztronómia több területével is foglalkozik és olvasóinknak ezt átlátható és könnyen érthetõ formában nyújtsuk. A honlap szerkesztésében szakácsok, cukrászok és különbözõ témák szakértõi nyújtanak segítséget, azért hogy olvasónknak valóban értékes és hasznos információkat adhassunk át.

A Gasztrostúdió.hu jellemzõi
- Hasznos – mert szolgáltatásaink valós igényt elégítenek ki.
- Mindig aktuális – mert receptjeink és témáink mindig igazodnak az aktuális ünnepekhez, évszakokhoz, rovataink naponta és hetente frissülnek.
- Kultúrált – mivel a gasztronómiát, mint értéket jelenítjük meg.
- Szórakoztató – hiszen írásaink, receptjeink hangvétele könnyed és képekkel illusztrált.
- Egyéni – cikkeinket egyedi hangnemben és stílusban olvashatják.
- Rugalmas – mert olvasóink és partnereink kérdéseire igyekszünk mielõbb válaszolni.
- Marketingszempontú – mert törekszünk mind olvasóink, mind hirdetõink igényeinek kielégítésére.

Honlapunk legfõbb pillérei:
Íz-kalauz rovat,
Marton János receptjei,
Teázó rovat
Borozó rovat
Vendéglátóhely ajánló,
Magyar márkák története,
Receptoldalak.

Bemutatkozás | Statisztikák | Hirdetési formák | Hirdetési árak

Kapcsolat:
Varga Ákos
06 70 515 8686

 

 
   
   
   
   
   
   
 
 
Vezetéknév:
*
Keresztnév:
*
Email:
*

Hirdetés