Barackos-ribizlis cobbler                    
                   
                    
- A gyümölcs rakomány hozzávalóit összekeverjük és egy kivajazott piteforma alján elterítjük.
 
- A lisztet, a cukrot, a sót, a sütĹ‘port egy tálban &                    tovább >>> 
                  
   
                 | 
              
               
                   
                 | 
              
                             
                 
                                    
                                     
                  Bögrés mákos, meggyel és pudinggal                    
                   
                    
- A meggybefĹ‘ttet lecsepegtetjük.
 
- A lisztet, a sütĹ‘port és a mákot egy tálba összekeverjük. A tojást az olajjal és cukorral kikeverjük, ezután felváltva bel                    tovább >>> 
                  
   
                 | 
              
               
                   
                 | 
              
                             
                 
                                    
                                     
                  Brownie diĂłval                    
                   
                    
- A csokoládét és a vajat kis lángon, gyakran kevergetve felolvasztjuk, majd langyosra hűtjük. A tojásokat, a vaníliaaromát, a sót és a cukrot jól összekeverj&uu                    tovább >>> 
                  
   
                 | 
              
               
                   
                 | 
              
                             
                 
                                    
                                     
                  Charlotte                    
                   
                    
- A tojássárgáját krémesre keverem 6 evõkanál vízzel és a cukorral, majd beleforgatom a lisztet és a tojásfehérjét. Gáztepsiben piskót&aa                    tovább >>> 
                  
   
                 | 
              
               
                   
                 | 
              
                             
                 
                                    
                                     
                  Chocolate Souffle                    
                   
                    
- A souffle készítését a sütĹ‘ elĹ‘melegítésével kezdjük. A hĹ‘fok 190°C legyen.
 
- KeverĹ‘tálban összekeverjük a következõket:-tojás s&                    tovább >>> 
                  
   
                 | 
              
               
                   
                 | 
              
                             
                 
                                    
                                     
                  Csemegekenyér                    
                   
                    
- A tejet meglangyosítjuk és feloldjuk benne az élesztĹ‘t. Egy kevés liszttel puha kovászt készítünk, a tetejét beszórjuk liszttel, és meleg helyen fél ó                    tovább >>> 
                  
   
                 | 
              
               
                   
                 | 
              
                             
                 
                                    
                                     
                  Cseresznyés – túrós pite                    
                   
                    
- A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és 1-2 órára hűtĹ‘be rakjuk. Ezután vékonyra nyújtjuk és kikent tepsibe tesszük, zsemlemorzsával megszó                    tovább >>> 
                  
   
                 | 
              
               
                   
                 | 
              
                             
                 
                                    
                                     
                  Cseresznyés lepény                    
                   
                    
- A lisztben morzsold el a vajat, tegyél hozzá 1 tojássárgáját, sütĹ‘port, porcukrot és tejfölt. Gyúrj belĹ‘le sima tésztát. Pihentesd letakarva 1 ór&aacut                    tovább >>> 
                  
   
                 | 
              
               
                   
                 | 
              
                             
                 
                                    
                                     
                  Cseresznyés mandulás - marcipános kocka                    
                   
                    
- A tojásokat a tejföllel elkeverjük, majd hozzáadjuk a kétféle cukrot, ezután a sütĹ‘porral elkevert lisztet. Jól összekeverjük, majd hozzáadjuk a mandulát &eac                    tovább >>> 
                  
   
                 | 
              
               
                   
                 | 
              
                             
                 
                                    
                                     
                  Csokis – málnás dobálós                    
                   
                    
- A csokoládét gĹ‘z fölött a vajjal megolvasztjuk. Ezután a tojásokat a tejföllel és a cukorral elkavarjuk, hozzáadjuk a csokoládét és végül hozzá                    tovább >>> 
                  
   
                 | 
              
               
                   
                 |