Csokis tallér
- 200 fokra el?melegítjük a süt?t, egy nagy tepsibe süt?papírt terítünk.
- Kimérjük a száraz összetevõket egy tálba. A vajat/margarint habosra keverjü tovább >>>
|
|
Csokis-cukkinis muffin
- Egy tálban belerakjuk a lisztet, kakaóport, szódabikarbónát, a süt?port és a fahéjat. A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk az olajat, a puha vajat tovább >>>
|
|
Csokis-mogyorós karamellás szelet
- Egy edényben megolvasztjuk a vajat, hozzákavarjuk a kakaót és a cukrot. Levesszük a t?zr?l és hozzákavarjuk a tojásokat, majd végül a lisztet. Kikent, süt?papírra tovább >>>
|
|
Csokoládégolyók
- A kristálycukorra ráöntjük a vizet és felforraljuk. Beletesszük a megreszelt csokoládét, a darált mogyorót és a vanília aromát. Jól összekeverj tovább >>>
|
|
Csokoládés - meggyes gofri
- A 2 dl tejszínben a két féle csokoládéból összesen 10 dkg felolvasztunk, majd berakjuk a h?t?be néhány órára. A meggyet kimagozzuk és félretesszük tovább >>>
|
|
Csokoládés - mogyorós szelet
- A kekszet morzsásra törjük és hozzákavarjuk az olvasztott vajat, majd egy közepes tepsibe belenyomkodjuk. Megszórjuk a darabokra tört csokoládéval és a darabos dióv tovább >>>
|
|
Csokoládés –mandulás biscotti
- A mandulát megpirítjuk, h?lni hagyjuk, majd durvára aprítjuk. Egy nagy tepsit süt?papírral kibélelünk.
- Egy tálkába összekeverjük a lisztet, a sót & tovább >>>
|
|
Csokoládés gyömbérkenyér
- A lisztet a süt?porral egy tálba rakjuk, hozzáadjuk az almát, a diót és a csokoládé darabkákat. A gyömbért meghámozzuk és hozzáreszeljük a li tovább >>>
|
|
Csokoládés krémes almás
- Az almát meghámozzuk, lereszeljük ezután hozzáadjuk a cukrot és a fahéjat, majd kicsavarjuk.
- Egy közepes méret? tepsit kibélelünk alufóliával, me tovább >>>
|
|
Csokoládés muffin marcipánnal töltve
- A marcipánt 12 darabra vágjuk.
- A lisztet a kakaóval, a csokival, a süt?porral és a szódabikarbónával összekeverjük. A tojást a cukorral, a puha vajjal é tovább >>>
|
|