Barackos-ribizlis cobbler
- A gyümölcs rakomány hozzávalóit összekeverjük és egy kivajazott piteforma alján elterítjük.
- A lisztet, a cukrot, a sót, a süt?port egy tálban &o tovább >>>
|
|
Bögrés mákos, meggyel és pudinggal
- A meggybef?ttet lecsepegtetjük.
- A lisztet, a süt?port és a mákot egy tálba összekeverjük. A tojást az olajjal és cukorral kikeverjük, ezután felváltva belek tovább >>>
|
|
Brownie dióval
- A csokoládét és a vajat kis lángon, gyakran kevergetve felolvasztjuk, majd langyosra h?tjük. A tojásokat, a vaníliaaromát, a sót és a cukrot jól összekeverj&uum tovább >>>
|
|
Charlotte
- A tojássárgáját krémesre keverem 6 evõkanál vízzel és a cukorral, majd beleforgatom a lisztet és a tojásfehérjét. Gáztepsiben piskót&aa tovább >>>
|
|
Chocolate Souffle
- A souffle készítését a süt? el?melegítésével kezdjük. A h?fok 190°C legyen.
- Kever?tálban összekeverjük a következõket:-tojás s&aacu tovább >>>
|
|
Csemegekenyér
- A tejet meglangyosítjuk és feloldjuk benne az éleszt?t. Egy kevés liszttel puha kovászt készítünk, a tetejét beszórjuk liszttel, és meleg helyen fél ór tovább >>>
|
|
Cseresznyés – túrós pite
- A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és 1-2 órára h?t?be rakjuk. Ezután vékonyra nyújtjuk és kikent tepsibe tesszük, zsemlemorzsával megszórj tovább >>>
|
|
Cseresznyés lepény
- A lisztben morzsold el a vajat, tegyél hozzá 1 tojássárgáját, süt?port, porcukrot és tejfölt. Gyúrj bel?le sima tésztát. Pihentesd letakarva 1 órá tovább >>>
|
|
Cseresznyés mandulás - marcipános kocka
- A tojásokat a tejföllel elkeverjük, majd hozzáadjuk a kétféle cukrot, ezután a süt?porral elkevert lisztet. Jól összekeverjük, majd hozzáadjuk a mandulát &eacu tovább >>>
|
|
Csokis – málnás dobálós
- A csokoládét g?z fölött a vajjal megolvasztjuk. Ezután a tojásokat a tejföllel és a cukorral elkavarjuk, hozzáadjuk a csokoládét és végül hozzá tovább >>>
|
|