Túrós kekszes
- Elkészítjük a gyümölcsös túrókrémet. A túrót, a tejfölt és a kétféle cukrot jól összekeverjük, a zselatint 1/2 dl vízzel tovább >>>
|
|
Túrós-gyümölcsös rakott piskóta
- A tojások sárgáját kikeverjük a cukor harmadával meg a vaníliás cukorral és összedolgozzuk az áttört túróval. A tojások fehérjé tovább >>>
|
|
Vajkaramellás kocka
- Egy 30×20 cm-es tepsit kivajazunk és liszttel behintünk. A süt?t 190°C-ra el?melegítjük. A lisztet, a süt?port, a fahéjat és a sót egy tálba rakjuk. A vajat a cukorral tovább >>>
|
|
Zabpelyhes keksz
- El?melegítem a süt?t 175 fokra és kibélelek egy nagy tepsit süt?papírral.
- Egy nagy tálba kimérem a zabpelyhet, rá a lisztet, majd jöhet egy kis szódabikarb&oac tovább >>>
|
|
Zakota
- 6 tojás fehérjét egy csésze (a csésze a mér?eszköz) cukorral felverünk, teszünk bele 1 csésze lisztet, süt?port összekavarva, utána beletesszük a darabos tovább >>>
|
|
Zöldcitromos - kókuszos trüffel
- A csokoládét a vajjal és a tejszínnel g?z fölött felolvasztom, hozzáadok 2 ev?kanál zöldcitromot és 10 dkg kókuszreszeléket. A csokis kókuszos kréme tovább >>>
|
|
Zserbó
- A süt?t el?melegítjük 180°C-ra és egy 22 cm átmér?j? tortaforma alját kipapírozzuk.
- El?ször a tésztát készítjük el. Az összes ö tovább >>>
|
|
Zserbó szilvalekvárral és mákkal töltve
- Az éleszt?t a meglangyosított tejfölben egy kevés cukorral felfuttatjuk. A lisztet a zsiradékkal elmorzsoljuk, hozzáöntjük a megkelt éleszt?t, a cukrot, a vaníliás cukro tovább >>>
|
|