Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › Bormagazin › II. Vasi Bacchus GAsztro- és Borfesztivál

II. Vasi Bacchus GAsztro- és Borfesztivál

Vas-megye, Szombathely, Family Center 2010. október 1-3.

Idén második alkalommal, immár hagyományos rendezvényként kerül megrendezésre a fesztivál, kapcsolódva a térség turisztikailag méltán elismert rendezvényeihez. Célja elsősorban a Magyar történelmi borvidékek borainak, gasztronómiájának a népszerűsítése, megismertetése, (bemutatkozik néhány határon túli bortermelő is,) valamint a kulturált alkoholfogyasztás és a magyar, valamint a nemzetközi gasztronómia széleskörű ismertetése.

II. Vasi Bacchus GAsztro- és Borfesztivál

Az idén a szervezők a programokat a családi légkör szellemében állították össze, hogy mindenki számára értékes és vonzó legyen a rendezvény. Résztvevők Magyarország legkiválóbb borászatai és pálinkaházai, kiegészülve a borhoz és gasztronómiához kapcsolódó kézművesekkel, vásározókkal.

A rendezvény az előző nagysikerű rendezvény folytatása, amely méltán csatlakozott a városi, illetve megyei nagyrendezvények sorába és ez által hozzá járult a régió turizmusának fellendítéséhez.

VasiBacchus GASZTRO- ÉS BORFESZTIVÁL rendezvényei:

- VasiBacchus BorZsongásKlub, GASZTROSÉTA a megyében (Éttermek Vas-megyében különböző programokkal, borkóstolókkal, bemutatókkal, borvacsorákkal csatlakoznak a rendezvényhez)

- VasiBacchus BorMuri (humoros műsorok, vetélkedők, stb....)

- VasiBacchus ManóMánia (családi és gyermekprogramok, őszi jelmez verseny)

- VasiBacchus Borkirálynő választás

- VasiBacchus Bor-Íz kavalkád (koktélverseny - szakácskirály választás)

Mindhárom napon színes programok, koncertek, vetélkedők várják a látogatókat!
Ingyenes szörpkóstolás, pincérfutó verseny, hordógurító verseny, stb...

A rendezvény helyszíne:

Szombathely leglátogatottabb bevásárló centrumának a Family Centernek a területe. Közvetlen szomszédságában található a HOMA CENTER, DECATHLON Sport áruház, a PRAKTIKER és a TESCO bevásárló központ!

A rendezvény látogatása ingyenes!

Látogasson el a fesztiválra és a színpadi vetélkedők alkalmával megnyerheti a Gasztrostúdió kvízjátékán az Ősi Pincészet borválogatását!

A rendezvény weboldala: http://www.vasibacchus.blogspot.com/


Fontos tudnivalók a 28. Budapest Borfesztiválhoz!

budavari-borfesztival-2019palota_639A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.

28. Budapest Borfesztivál 2019

budavari-borfesztival-2019_640A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a
főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és
esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi
kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a
helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért
övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb
borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most
is felejthetetlenné.

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu