Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › Bormagazin › XXI. alkalommal kerül megrendezésre a Szegedi borfesztivál

XXI. alkalommal kerül megrendezésre a Szegedi borfesztivál

Szegedi borfesztivál 2015Idén már XXI. alkalommal kerül megrendezésre a Szegedi borfesztivál, a szegedi ünnepségsorozat keretén belül, 2015. május 15 és 25 között. A 11 napon át tartó fesztivált ma már a vidék legnagyobb (nemzetközi) borfesztiváljaként tartják számon 150 kiállítóval, ami tovább bővül a Klauzál téri Gasztroudvarral, a hagyományos magyar ízeket kedvelők örömére, a második hétvégén pedig a Hungarikumokat felvonultató Dóm-téri Kincs-térrel és a hagyományosan megrendezésre kerülő Hídi-vásárral teljesedik ki.

Az ünnepségsorozatra kilátogatók hangulatáról sem feledkeznek meg a szervezők, ugyanis 3 színpadon, számos hazai együttes, énekes fogja szórakoztatni a nagyérdeműt. Olyan sztárok látogatnak el a napfény városába, mint Rúzsa Magdi, Demjén Ferenc, Tóth Vera, Radics Gigi, Zséda vagy a Bonbon. Ezen kívül számos gasztro-, kézműves,- zenei- és tánc program közül válogathatnak az ünnepsorozaton részt vevők, ahol életkortól függetlenül mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.

A borfesztivál idején a Nyerőnyugta.hu által szervezett promóciós játékban is részt vehetnek a helyszínre kilátogatók. A játékban való részvétel feltétele bármely szabadon választott borásztól megvásárolt bor (1 dl is lehet) és a vásárlást igazoló nyugta adatainak egyszerű regisztrációja a Nyeronyugta.hu/bor weboldalon. Ezt követően már esélyesen indulhatunk egy palack borért, Ákos koncert jegyért, nyári zenei fesztivál belépőjegyért vagy balatoni nyaralásért!

 


Fontos tudnivalók a 28. Budapest Borfesztiválhoz!

budavari-borfesztival-2019palota_639A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.

28. Budapest Borfesztivál 2019

budavari-borfesztival-2019_640A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a
főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és
esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi
kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a
helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért
övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb
borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most
is felejthetetlenné.

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu