Elkészítése:
Törjük össze a kekszet kis darabokra és tegyük egy nagy tálba. Adjuk hozzá a pekándiót, a pisztáciát és a cseresznyéket, majd keverjük össze alaposan. A többi hozzávalót tegyük egy másik, hőálló tálba és forrásban lévő víz felett olvasszuk fel a csokoládét és a vajat.
Keverjük össze a kekszes és a csokis keveréket. Béleljünk ki egy 20x30cm-es műanyag tálat folpack-kal, de figyeljünk, hogy a széleknél engedjük túllógni, hogy könnyebb legyen kiszedni a tortát. A masszát öntsük a tálba és tegyük be a hűtőbe. Miután megszilárdult, felszeletelhetjük.
Ez a torta légmentesen záródó edényben néhány napig kiválóan eltartható
Forrás:
www.jamieoliver.com
Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu
Copyright: Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Képes Receptmagazin 2003-2025