Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › Életmód tanácsok › Figyeljen a szemöldökére is!

Figyeljen a szemöldökére is!

A szép ívű és jól formált szemöldök kiemeli az arc karakterét. Hangsúlyozza az arckifejezést, mélyíti a tekintetet, sőt még fiatalító hatása is lehet. Ezért van nagy jelentősége, milyen vonalban szedi ki szemöldökét! Ehhez adunk most hasznos tippeket!
Megosztás Nyomtatás
Figyeljen a szemöldökére is! A szemöldök ne legyen se túl rövid, se túl hosszú! Ha túl közel áll egymáshoz a két szemöldök, az arc mogorva benyomást kelthet. Viszont ha túlságosan távol esik egymástól, a szemek állandóan csodálkozó jellegűek lehetnek. A tekintet kifejezéstelennek tűnhet, ha túl rövid a szemöldök, de öregíthet, ha túl hosszú. Szemöldöke ideális vonalának meghatározásához helyezzen függőlegesen egy ceruzát az orra tövéhez. A szemöldöknek a ceruzával derékszöget kell alkotnia. Szedje ki a ceruza és az ellenkező szemöldök közti szálakat, majd ismételje meg a másik oldalon is. Szemöldökét kanyarítsa a szeme vonalához képest kifelé és szedje ki az ezen a szögön kívül eső szálakat. Fertőtlenítse bőrét! A kipirosodás, illetve a kis pattanások elkerülése érdekében az epilálócsipeszt és a szemöldöknél lévő bőrt is fertőtleníteni kell 60%-os alkohollal. Ez egyszerű elővigyázatosság, bár gyakran megfeledkeznek róla. Ha sűrűn könnybe lábad a szeme a szemöldök kiszedése közben, helyezzen egy jégdarabot az epilálandó felületre: a hideg néhány másodpercre érzésteleníti a bőrt. Ne szedje ki a szemöldökét felülről! Érje be azzal, hogy csak a szemöldök alsó részét ritkítja. Kivéve, ha sajátos hatást akar kelteni, viszont ezt célszerűbb kozmetikus szakemberre bízni. Általános szabály, hogy lehetőleg a szemöldök második felétől kezdődően epiláljon, hogy nyitottabbá tegye a tekintetét anélkül, hogy elrontaná szemöldöke természetes ívét. A szemöldök végső vonalának megadása Kefélje szemöldökét felfelé egy erre a célra használatos kis kefével, de akár egy régi fogkefével is megteheti. Az íve így tisztábban kirajzolódik. A szemöldök vonalán kívül eső szálakat távolítsa el. A Patika Magazin 12 000 cikkével kíván önnek továbbra is kellemes és hasznos szórakozást a www.patikamagazin.hu portálján!Fontos tudnivalók a 28. Budapest Borfesztiválhoz!

budavari-borfesztival-2019palota_639A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.

28. Budapest Borfesztivál 2019

budavari-borfesztival-2019_640A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a
főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és
esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi
kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a
helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért
övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb
borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most
is felejthetetlenné.

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu