Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › Életmód tanácsok › Figyeljen a szemöldökére is!

Figyeljen a szemöldökére is!

A szép ívű és jól formált szemöldök kiemeli az arc karakterét. Hangsúlyozza az arckifejezést, mélyíti a tekintetet, sőt még fiatalító hatása is lehet. Ezért van nagy jelentősége, milyen vonalban szedi ki szemöldökét! Ehhez adunk most hasznos tippeket!
Megosztás Nyomtatás
Figyeljen a szemöldökére is! A szemöldök ne legyen se túl rövid, se túl hosszú! Ha túl közel áll egymáshoz a két szemöldök, az arc mogorva benyomást kelthet. Viszont ha túlságosan távol esik egymástól, a szemek állandóan csodálkozó jellegűek lehetnek. A tekintet kifejezéstelennek tűnhet, ha túl rövid a szemöldök, de öregíthet, ha túl hosszú. Szemöldöke ideális vonalának meghatározásához helyezzen függőlegesen egy ceruzát az orra tövéhez. A szemöldöknek a ceruzával derékszöget kell alkotnia. Szedje ki a ceruza és az ellenkező szemöldök közti szálakat, majd ismételje meg a másik oldalon is. Szemöldökét kanyarítsa a szeme vonalához képest kifelé és szedje ki az ezen a szögön kívül eső szálakat. Fertőtlenítse bőrét! A kipirosodás, illetve a kis pattanások elkerülése érdekében az epilálócsipeszt és a szemöldöknél lévő bőrt is fertőtleníteni kell 60%-os alkohollal. Ez egyszerű elővigyázatosság, bár gyakran megfeledkeznek róla. Ha sűrűn könnybe lábad a szeme a szemöldök kiszedése közben, helyezzen egy jégdarabot az epilálandó felületre: a hideg néhány másodpercre érzésteleníti a bőrt. Ne szedje ki a szemöldökét felülről! Érje be azzal, hogy csak a szemöldök alsó részét ritkítja. Kivéve, ha sajátos hatást akar kelteni, viszont ezt célszerűbb kozmetikus szakemberre bízni. Általános szabály, hogy lehetőleg a szemöldök második felétől kezdődően epiláljon, hogy nyitottabbá tegye a tekintetét anélkül, hogy elrontaná szemöldöke természetes ívét. A szemöldök végső vonalának megadása Kefélje szemöldökét felfelé egy erre a célra használatos kis kefével, de akár egy régi fogkefével is megteheti. Az íve így tisztábban kirajzolódik. A szemöldök vonalán kívül eső szálakat távolítsa el. A Patika Magazin 12 000 cikkével kíván önnek továbbra is kellemes és hasznos szórakozást a www.patikamagazin.hu portálján!Európa egyik legszebb borfesztiválja a 27. Budapest Borfesztivál

2018. szeptember 6-9. között a Budai Vár teraszain

Európa egyik legszebb borfesztiválja

27. Budapest BorfesztiválA Budapest Borfesztivál 27. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros talán legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és az esti fényben is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a több mint 150 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába a Balaton, a balatoni borászok és boraik, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A „Balaton MOST" program arra inspirál, hogy nyár végén a fürdőruhákkal és gumimatracokkal együtt ne tegyük a Balatont is a fiók mélyére, hiszen gyönyörű tavunk rengeteg élményt rejt egész évben.

 

Idén ősszel is vár a Szegedi halfesztivál!

Halászlé SzegedVége van a nyárnak... az őszt pedig rögtön a 22. alkalommal megrendezésre kerülő Nemzetközi Tiszai Halfesztivál nyitja az utánozhatatlan szegedi halászlével és számos programmal, sztárfellépőkkel. 2018. augusztus 31-szeptember 2-ig Szegeden a halé lesz a főszerep!

 

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu