 
		 Levesek (krumpli, paradicsom, hús, hal, bab), főzelékek (krumpli, lencse, bab), mártások, sertés-, marhasültek, vadhúsok, halak, kocsonya, savanyúság ízesítésére használható fel.
Étvágyjavító, emésztést serkentő, vizelethajtó hatásai vannak.
Fűszerként használt növényi rész: levél, egészben
			
			
			        
Levesek (krumpli, paradicsom, hús, hal, bab), főzelékek (krumpli, lencse, bab), mártások, sertés-, marhasültek, vadhúsok, halak, kocsonya, savanyúság ízesítésére használható fel.
Étvágyjavító, emésztést serkentő, vizelethajtó hatásai vannak.
Fűszerként használt növényi rész: levél, egészben 		
			 
			
				
						 
			
				
			
							  
	
           		
		
		
			 Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek  | +Gasztrostúdió.hu
		 Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek  | +Gasztrostúdió.hu
    
		Copyright: Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Képes Receptmagazin 2003-2025