 
		 Levesek, főzelékek, húsételek, halak, gomba, saláták, mártások, sós sütemények ízesítésére használható fel.
Étvágyjavító, szélhajtó, görcsoldó, tejszaporító hatásai vannak.
Fűszerként használt növényi rész: mag, egészben vagy őrölve
			
			
			        
Levesek, főzelékek, húsételek, halak, gomba, saláták, mártások, sós sütemények ízesítésére használható fel.
Étvágyjavító, szélhajtó, görcsoldó, tejszaporító hatásai vannak.
Fűszerként használt növényi rész: mag, egészben vagy őrölve 		
			 
			
				
						 
			
				
			
							  
	
           		
		
		
			 Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek  | +Gasztrostúdió.hu
		 Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek  | +Gasztrostúdió.hu
    
		Copyright: Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Képes Receptmagazin 2003-2025