 
		 Szendvicskrémek, tojásételek, sajtok, túró, mártások, levesek, saláták, sültek, halételek ízesítésére használható fel.
Étvágygerjesztő, gyomorerősítő hatásai vannak.
Fűszerként használt növényi rész: levél, frissen
			
			
			        
Szendvicskrémek, tojásételek, sajtok, túró, mártások, levesek, saláták, sültek, halételek ízesítésére használható fel.
Étvágygerjesztő, gyomorerősítő hatásai vannak.
Fűszerként használt növényi rész: levél, frissen 		
			 
			
				
						 
			
				
			
							  
	
           		
		
		
			 Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek  | +Gasztrostúdió.hu
		 Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek  | +Gasztrostúdió.hu
    
		Copyright: Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Képes Receptmagazin 2003-2025