Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › Gasztronómiai hírek › Thai kézműves fagylalttekercsek Budapesten

Thai kézműves fagylalttekercsek Budapesten

Szép környezetben, a Kálvin tértől 3 percre a Baross utca sétáló részén, a Szabóthaifagyi8 Ervin könyvtár szomszédságában sétálva, valamint mostanra már a Corvin- közben is, igazán különleges gasztronómiai élményben lehet része annak, aki megkóstolja a Thai Fagylaltozó fagylalt ínycsiklandó tekercseit.

Megosztás Nyomtatás

Ezt a fagylaltot egyedi technikával, friss gyümölcsökből és a vendég által választott feltétekből igen látványos módon, helyben készítjük el.  A friss gyümölcsök ízét a fagylalt kiemeli, nincs szükség ízfokozókra, adalékanyagokra. Vendégeink választhatnak tejes alapú, laktózmentes, és diabetikus alapjaink közül. Fagylaltjaink egészségesek, szeretettel várjuk a kismamákat, gyermekeket és mindenkit, aki egészségtudatosan szeretné megválasztani desszertjét. 

thaifagyi2

thaifagyi3                                                                                                                      

A fagylalt alapját és a friss gyümölcsöket, édességeket egy -30 C fokos fagyasztólapon dolgozzák össze kollégáink egységes alappá. Ezt az alapot egyforma fagylalttekercsekként látja viszont a kedves vendég. A tekercseket igény szerint tejszínhabbal, választott öntetekkel, rolettivel élvezhetik.

thaifagyi4

thaifagyi6

thaifagyi7

Örömteli küldetésüknek hisszük, hogy az általunk nagyon ízletesnek, és különlegesnek gondolt, thai fagylaltkülönlegességet a legszélesebb tömegekhez eljuttassuk, igazi vizuális és gasztronómiai élményt nyújtva vendégeinknek.
Látogasson el hozzánk a családdal vagy a barátokkal!

Szerző: Szirmai-Kereszturi Szilvia

thaifagyi5

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket a hét minden napján 10-20 óráig budapesti üzletünkben.
Üzletek:
1082 Budapest, Baross u. 10 (Kálvin-tértől 3 perc sétával megközelíthető)
1082 Budapest, Corvin-köz 5
További részleteket a www.thaifagylalt.hu oldalon találnak a kedves érdeklődők.

Fotókat készítette:Horváth Emese (Photo Parfait)

 


Európa egyik legszebb borfesztiválja a 27. Budapest Borfesztivál

2018. szeptember 6-9. között a Budai Vár teraszain

Európa egyik legszebb borfesztiválja

27. Budapest BorfesztiválA Budapest Borfesztivál 27. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros talán legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és az esti fényben is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a több mint 150 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába a Balaton, a balatoni borászok és boraik, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A „Balaton MOST" program arra inspirál, hogy nyár végén a fürdőruhákkal és gumimatracokkal együtt ne tegyük a Balatont is a fiók mélyére, hiszen gyönyörű tavunk rengeteg élményt rejt egész évben.

 

Idén ősszel is vár a Szegedi halfesztivál!

Halászlé SzegedVége van a nyárnak... az őszt pedig rögtön a 22. alkalommal megrendezésre kerülő Nemzetközi Tiszai Halfesztivál nyitja az utánozhatatlan szegedi halászlével és számos programmal, sztárfellépőkkel. 2018. augusztus 31-szeptember 2-ig Szegeden a halé lesz a főszerep!

 

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu