Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek Partnerünk
Új recept küldés
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › Gasztronómiai hírek › Thai kézműves fagylalttekercsek Budapesten

Thai kézműves fagylalttekercsek Budapesten

Szép környezetben, a Kálvin tértől 3 percre a Baross utca sétáló részén, a Szabóthaifagyi8 Ervin könyvtár szomszédságában sétálva, valamint mostanra már a Corvin- közben is, igazán különleges gasztronómiai élményben lehet része annak, aki megkóstolja a Thai Fagylaltozó fagylalt ínycsiklandó tekercseit.

Megosztás Nyomtatás

Ezt a fagylaltot egyedi technikával, friss gyümölcsökből és a vendég által választott feltétekből igen látványos módon, helyben készítjük el.  A friss gyümölcsök ízét a fagylalt kiemeli, nincs szükség ízfokozókra, adalékanyagokra. Vendégeink választhatnak tejes alapú, laktózmentes, és diabetikus alapjaink közül. Fagylaltjaink egészségesek, szeretettel várjuk a kismamákat, gyermekeket és mindenkit, aki egészségtudatosan szeretné megválasztani desszertjét. 

thaifagyi2

thaifagyi3                                                                                                                      

A fagylalt alapját és a friss gyümölcsöket, édességeket egy -30 C fokos fagyasztólapon dolgozzák össze kollégáink egységes alappá. Ezt az alapot egyforma fagylalttekercsekként látja viszont a kedves vendég. A tekercseket igény szerint tejszínhabbal, választott öntetekkel, rolettivel élvezhetik.

thaifagyi4

thaifagyi6

thaifagyi7

Örömteli küldetésüknek hisszük, hogy az általunk nagyon ízletesnek, és különlegesnek gondolt, thai fagylaltkülönlegességet a legszélesebb tömegekhez eljuttassuk, igazi vizuális és gasztronómiai élményt nyújtva vendégeinknek.
Látogasson el hozzánk a családdal vagy a barátokkal!

Szerző: Szirmai-Kereszturi Szilvia

thaifagyi5

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket a hét minden napján 10-20 óráig budapesti üzletünkben.
Üzletek:
1082 Budapest, Baross u. 10 (Kálvin-tértől 3 perc sétával megközelíthető)
1082 Budapest, Corvin-köz 5
További részleteket a www.thaifagylalt.hu oldalon találnak a kedves érdeklődők.

Fotókat készítette:Horváth Emese (Photo Parfait)

 


Hogy kerül az alma az asztalra? - A gyümölcsfajták útja 5 lépésben

Bár hazánkban is egyre népszerűbb a tudatos vásárlás, és sokan odafigyelnek arra,budai_domokos hogy most ősszel, a téli almák szezonjában magyar alma kerüljön az asztalukra, azt mégis kevesen tudják, hogy milyen utat jár be a gyümölcs, a magtól a kerten át az asztalunkig. A NAIK Gyümölcstermesztési Kutatóintézet és a Magyar Kertészeti Szaporítóanyag Nonprofit Kft. (MKSZN) több ezer őshonos, magyar fajta őrzői, kutatói és több száz fajta forgalmazói. Ők segítenek nekünk a termékcímkék mögé látni: öt lépésben foglalták össze a magyar almafajták útját.

Édes búcsú a nyártól

Még néhány nap és végérvényesen is beköszönt az ősz. Hogy kiélvezzük az utolsóaranylo_daiquiri2 melengető napsugarakat és édesebb legyen a búcsú a nyártól, íme néhány gyümölcsös koktélkülönlegesség, amelyekkel nem csak méltóképpen emelhetjük poharunkat az elmúlt hónapokra, de könnyebben lendülhetünk át a következő évszakba.

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu