Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › Gasztronómiai hírek › Az egyéves chocoMe a Pakk csomagolás-design fődíját is bezsebelte

Az egyéves chocoMe a Pakk csomagolás-design fődíját is bezsebelte

2011. júniusában immár harmadik alkalommal rendezték meg a Pakk csomagolásdizájn-versenyt a T-zraktérben. Az idei versenyre  68 nevezés érkezett, ami másfélszer több a tavalyi számhoz képest. Az Élelmiszer kategória Édesség alkategóriájában első helyezést ért el a chocoMe csokoládé csomagolódoboza. A verseny célja, hogy tudatosítsa a csomagolásdizájn fontosságát, és ráirányítsa a szakma és a szélesebb közönség figyelmét arra, hogy mekkora jelentőséggel bír egy termék vizuális kialakítása.
Megosztás Nyomtatás
Az egyéves chocoMe a Pakk csomagolás-design fődíját is bezsebelte Az egyéves születésnapját ünneplő chocoMe az idén már innovációs elismerésben is részesült, valamint az Arany Penge reklámszakmai első díját is elnyerte az titkos üzenetküldő facebook alkalmazásért, emellé zsebelte be most a csokoládé a harmadik "trófeáját". Mészáros Gábor, a chocoMe megalapítója már közel százezer elkészített csokitáblánál jár az indulás óta. Terméke meghódította Franciaországot és Szlovákiát, szeptembertől elérhetővé válik Ausztriában is, illetve várhatóan ugyanekkor indul a csokoládék gyártása az ausztrál földrészen is. A chocoMe szakmai együttműködő partnere a Lucullus Baráti Társaság egyesület. chocoMe - a „személyre szabott csokoládé” A 2010-ben elindult chocoMe olyan termékfejlesztés, melynek köszönhetően a táblás csokoládé olyan különleges és csúcsminőségű feltétekkel készülhet, mint a Hawaii-ról érkező fekete tengeri só, a brontei pisztácia, a Goji bogyó, a narancsosbors fűszerkeverék, a kandírozott rózsa-, jázmin- vagy ibolyaszirom, a 23 karátos aranypelyhek, a liofilizált gurulós málna, meggy, eper, őszibarack, vagy akár a Haribo gumimaci. A csokoládéra szánt feltétek a liofilizált gyümölcsök, fűszerek, magvak, különleges feltétek, dekorációk kategóriákba tömörülnek, és ezekből maximum öt feltétet tudnak az érdeklődők a saját csokoládéjukon elhelyezni, a teljes lehetséges variációk száma pedig eléri a 60 milliót (!).

Európa egyik legszebb borfesztiválja a 27. Budapest Borfesztivál

2018. szeptember 6-9. között a Budai Vár teraszain

Európa egyik legszebb borfesztiválja

27. Budapest BorfesztiválA Budapest Borfesztivál 27. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros talán legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és az esti fényben is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a több mint 150 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába a Balaton, a balatoni borászok és boraik, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A „Balaton MOST" program arra inspirál, hogy nyár végén a fürdőruhákkal és gumimatracokkal együtt ne tegyük a Balatont is a fiók mélyére, hiszen gyönyörű tavunk rengeteg élményt rejt egész évben.

 

Idén ősszel is vár a Szegedi halfesztivál!

Halászlé SzegedVége van a nyárnak... az őszt pedig rögtön a 22. alkalommal megrendezésre kerülő Nemzetközi Tiszai Halfesztivál nyitja az utánozhatatlan szegedi halászlével és számos programmal, sztárfellépőkkel. 2018. augusztus 31-szeptember 2-ig Szegeden a halé lesz a főszerep!

 

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu