A szombati versenyere teljesen megtelt Békéscsaba sportcsarnoka és nem lehetett úgy végigmenni a versenyzők között, hogy ne kínáltak volna meg minket egy jó kis házi pálinkával.
A jó csabai kolbász receptet hiába kérdeztünk, válaszul csak annyit kaptunk, hogy ,,a jó fűszerezés a titka”. Viszont a négynapos fesztiválon senki nem maradt étlen-szomjan. Rengetek, finomabbnál finomabb kolbászt volt szerencsénk megkóstolni.
A sátrakban íncsiklandó sültek illata csábította az embereket egy jó kis lakomára, miközben a színpadról szólt hozzá a jó mulatós nóta. Voltak akik a plusz kalóriákat egyből le is dolgozták egy kis tánccal. Nagy volt a hangulat. Ezen a hétvégén Békéscsaba apraja-nagyja ezen az ünnepen volt.
Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu
Copyright: Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Képes Receptmagazin 2003-2025