Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › Gasztronómiai hírek › Békéscsabai kolbászfesztivál

Békéscsabai kolbászfesztivál

Idén XIII. alkalommal került megrendezésre a békéscsabai kolbászfesztivál, ahol négyszázhúsz csapat nevezett be a kolbásztöltő versenyre.
Megosztás Nyomtatás
Békéscsabai kolbászfesztivál A szombati versenyere teljesen megtelt Békéscsaba sportcsarnoka és nem lehetett úgy végigmenni a versenyzők között, hogy ne kínáltak volna meg minket egy jó kis házi pálinkával. A jó csabai kolbász receptet hiába kérdeztünk, válaszul csak annyit kaptunk, hogy ,,a jó fűszerezés a titka”. Viszont a négynapos fesztiválon senki nem maradt étlen-szomjan. Rengetek, finomabbnál finomabb kolbászt volt szerencsénk megkóstolni. A sátrakban íncsiklandó sültek illata csábította az embereket egy jó kis lakomára, miközben a színpadról szólt hozzá a jó mulatós nóta. Voltak akik a plusz kalóriákat egyből le is dolgozták egy kis tánccal. Nagy volt a hangulat. Ezen a hétvégén Békéscsaba apraja-nagyja ezen az ünnepen volt.

Fontos tudnivalók a 28. Budapest Borfesztiválhoz!

budavari-borfesztival-2019palota_639A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.

28. Budapest Borfesztivál 2019

budavari-borfesztival-2019_640A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a
főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és
esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi
kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a
helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért
övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb
borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most
is felejthetetlenné.

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu