Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › Gasztronómiai hírek › CSIKOS Napok Fesztivál

CSIKOS Napok Fesztivál

A CSIKOS Napokat azzal a céllal rendezzik meg, hogy találkozhassunk további, fiatal és már ismert márkákkal, segítsük egymást kapcsolataink révén, tapasztalatainkat megoszthassuk.
Aki ellátogat a rendezvényre, megismerheti a termékek, márkák mögött, a háttérben álló készítőt, alkotót.

Megosztás Nyomtatás

Minden termékből kóstolóval kedveskednek a kiállító márkák, bepillantást engedve a kulisszatitkokba, mesélnek termékeikről, eddigi pályájukról.
De az élelmiszerek mellett a gasztronómiát nyomtatott formában is támogató, és ezen a területen tevékenykedő magazin is képviselteti magát, valamint a gasztronómia modernkori szócsöveinek tartott bloggerek is jelen lesznek.
Szeretettel várják tehát június 7-8-án, a Balatonkenesei Jacht Clubban megrendezendő CSIKOS napok fesztiválra, ahol első alkalommal adnak randevút egymásnak a magyar márkák, termékek.
Mindezek mellett megkóstolhatják a helyszínen a CSIKOS lekvárcsaládot, amelynek újszerűsége abban rejlik, hogy új színt visz a hétköznapi étkezéseinkbe.
Újszerű összetételében, íz kombinációiban, újszerű megjelenésében, viszont hagyománytisztelő és tradicionális a készítésében, magyar alapanyagokból, magyar emberek keze munkájával készítve.

Fesztiválunk a Magyar Turizmus ZRt., AMC vezérigazgatóságának támogatásával jön létre.

CSIKOS napok fesztivál

Weboldal: http://csikosnapok.hu


Európa egyik legszebb borfesztiválja a 27. Budapest Borfesztivál

2018. szeptember 6-9. között a Budai Vár teraszain

Európa egyik legszebb borfesztiválja

27. Budapest BorfesztiválA Budapest Borfesztivál 27. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros talán legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és az esti fényben is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a több mint 150 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába a Balaton, a balatoni borászok és boraik, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A „Balaton MOST" program arra inspirál, hogy nyár végén a fürdőruhákkal és gumimatracokkal együtt ne tegyük a Balatont is a fiók mélyére, hiszen gyönyörű tavunk rengeteg élményt rejt egész évben.

 

Idén ősszel is vár a Szegedi halfesztivál!

Halászlé SzegedVége van a nyárnak... az őszt pedig rögtön a 22. alkalommal megrendezésre kerülő Nemzetközi Tiszai Halfesztivál nyitja az utánozhatatlan szegedi halászlével és számos programmal, sztárfellépőkkel. 2018. augusztus 31-szeptember 2-ig Szegeden a halé lesz a főszerep!

 

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu