Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › Gasztronómiai hírek › CSIKOS Napok Fesztivál

CSIKOS Napok Fesztivál

A CSIKOS Napokat azzal a céllal rendezzik meg, hogy találkozhassunk további, fiatal és már ismert márkákkal, segítsük egymást kapcsolataink révén, tapasztalatainkat megoszthassuk.
Aki ellátogat a rendezvényre, megismerheti a termékek, márkák mögött, a háttérben álló készítőt, alkotót.

Megosztás Nyomtatás

Minden termékből kóstolóval kedveskednek a kiállító márkák, bepillantást engedve a kulisszatitkokba, mesélnek termékeikről, eddigi pályájukról.
De az élelmiszerek mellett a gasztronómiát nyomtatott formában is támogató, és ezen a területen tevékenykedő magazin is képviselteti magát, valamint a gasztronómia modernkori szócsöveinek tartott bloggerek is jelen lesznek.
Szeretettel várják tehát június 7-8-án, a Balatonkenesei Jacht Clubban megrendezendő CSIKOS napok fesztiválra, ahol első alkalommal adnak randevút egymásnak a magyar márkák, termékek.
Mindezek mellett megkóstolhatják a helyszínen a CSIKOS lekvárcsaládot, amelynek újszerűsége abban rejlik, hogy új színt visz a hétköznapi étkezéseinkbe.
Újszerű összetételében, íz kombinációiban, újszerű megjelenésében, viszont hagyománytisztelő és tradicionális a készítésében, magyar alapanyagokból, magyar emberek keze munkájával készítve.

Fesztiválunk a Magyar Turizmus ZRt., AMC vezérigazgatóságának támogatásával jön létre.

CSIKOS napok fesztivál

Weboldal: http://csikosnapok.hu


Fontos tudnivalók a 28. Budapest Borfesztiválhoz!

budavari-borfesztival-2019palota_639A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.

28. Budapest Borfesztivál 2019

budavari-borfesztival-2019_640A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a
főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és
esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi
kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a
helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért
övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb
borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most
is felejthetetlenné.

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu