Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › Gasztronómiai hírek › ÉLELMISZERIPARI KIÁLLÍTÁSOK NYÍLTAK A HUNGEXPO BUDAPESTI VÁSÁRKÖZPONTBAN

ÉLELMISZERIPARI KIÁLLÍTÁSOK NYÍLTAK A HUNGEXPO BUDAPESTI VÁSÁRKÖZPONTBAN

2008. november 18. Az idén 28 ország négyszáz kiállítója vesz részt az IFE FOODAPEST Nemzetközi étel, ital és vendéglátóipari valamint a FOODATECH Nemzetközi élelmiszer-gépipari és csomagolástechnikai szakkiállításokon a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.
Megosztás Nyomtatás
Az élelmiszeripar hazai legrangosabb kiállításait Gőgös Zoltán az FVM szakállamtitkára nyitotta meg, aki a megnyitó után az FVM AMC rendezvényén 17 cég több mint negyven termékének, termékcsaládjának adta át a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet. Az élelmiszer ágazat teljes vertikumát átfogó bemutatók mellett több mint 30 szakmai előadás zajlik. A FOODATECH második napján, november 19-én a CSAOSZ - a Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség ,,Sok a teendő - fogy az idő! - A termékdíj törvény változásai és a csomagolások környezetvédelmi megfelelősége" címmel tart konferenciát, azután pedig átadják az idei HUNGAROPACK csomagolási díjakat. Az IFE FOODAPEST szakmai programjai között az Élelmiszer szaklap konferenciái és az Üzletstratégiai Fórum előadásai zajlanak, elsősorban az élelmiszer-marketing területeinek aktuális kérdéseiről. Az élelmiszeripari kiállításokra csütörtökig várják a szakembereket.

Európa egyik legszebb borfesztiválja a 27. Budapest Borfesztivál

2018. szeptember 6-9. között a Budai Vár teraszain

Európa egyik legszebb borfesztiválja

27. Budapest BorfesztiválA Budapest Borfesztivál 27. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros talán legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és az esti fényben is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a több mint 150 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába a Balaton, a balatoni borászok és boraik, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A „Balaton MOST" program arra inspirál, hogy nyár végén a fürdőruhákkal és gumimatracokkal együtt ne tegyük a Balatont is a fiók mélyére, hiszen gyönyörű tavunk rengeteg élményt rejt egész évben.

 

Idén ősszel is vár a Szegedi halfesztivál!

Halászlé SzegedVége van a nyárnak... az őszt pedig rögtön a 22. alkalommal megrendezésre kerülő Nemzetközi Tiszai Halfesztivál nyitja az utánozhatatlan szegedi halászlével és számos programmal, sztárfellépőkkel. 2018. augusztus 31-szeptember 2-ig Szegeden a halé lesz a főszerep!

 

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu