Michelin-reprodukciók, Lucullus PRÉMIUM vacsorák
"Olyan ételeket is igyekszünk reprodukálni, amelyekért Michelin csillagot kapnak éttermek. Sőt, ezeket továbbgondoljuk, játszunk velük. A grammra pontos receptek megvannak, a kompetens, Michelin csillagos éttermet megjárt szakácsok is, emellett nagy a kedvünk, szívünk, tehát sikerülhet a dolog" - mondta el Turóczi Gábor, az egyesület elnöke. "Főzőkurzusaink és prémium vacsoráink keretében a résztvevők testközelből figyelhetik a szakácsok trükkjeit, így Magyarországon egyedülálló módon elsajátíthatják például a fúziós ételek sokszínű elkészítési módját. Mindeközben figyelembe vesszük a gasztronómiai sokszínűséget, szezonalitást, regionalitást" - tette hozzá Turóczi Gábor. Az egyesület közben jubilál is: "zsinórban" már a 100. ínyencvacsorájánál jár. A Lucullus BT kultúreseményei bárki számára elérhetőek; az egyesület tagjai azt vallják, hogy az "ÉTEL MINDENKIÉ".
Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu
Copyright: Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Képes Receptmagazin 2003-2025