Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › Gasztronómiai hírek › Gasztromanó Fesztivál

Gasztromanó Fesztivál

Szerettünk volna egy olyan eseményt megvalósítani, ahol a családok és gyermekek arcára mosolyt tudunk csalni az általunk népszerűsíteni kívánt hazai termékek játékos bemutatásával. Ehhez a törekvéshez tökéletes alkalmat nyújt a fővárosi gyermeknapi program sorozat.

Megosztás Nyomtatás
Gasztromanó  Fesztivál

Fesztiválunk a fővárosi gyermeknapi rendezvényekhez illeszkedve, illetve azokat kiegészítve, és támogatva kerül megrendezésre 2013.05.25-26.-án a Városliget legfrekventáltabb helyén, a Vajdahunyad Vára mellett. Ez a fővárosi gyermeknapi programsorozat fő helyszíne is, ahol számos érdekes látnivalóval készülnek a gyermekeknek, és szüleiknek.

A Vajdahunyad Vár előtti területen kialakított Fesztivál Utcában játékos formában ismertetjük meg a gyermekeket a magyar élelmiszerekkel, a hagyományos magyar ételekkel, azok előállítóival, és történetükkel. Ezen a helyszínen kerül sor a velünk együttműködő, a magyar élelmiszergyártás gyakorlatilag minden ágazatát bemutató gyártók és termelők termékeinek bemutatására, és ingyenes kóstoltatására. A sós termékeket elsősorban szendvicsek formájában, míg az édességeket kínáló-tálakról szolgáljuk ki. A természetes szörpök, ivólevek népszerűsítésének érdekében szintén készülünk ingyenes kóstolókkal!

A főváros legnagyobb gyermekrendezvényének minden előnyét kihasználva, olyan programot tudunk szervezni, mely minden korosztály számára érdekes, és feledhetetlenül finom hétvégi élményt nyújt.

Alapgondolatunk a gyermekekre fókuszálva, a hagyományos magyar édességek és cukrászati termékek bemutatása, de kiemelt figyelmet fordítunk a helyes étkezés népszerűsítésére, a modern táplálkozástudományi eredmények megismertetésére minden látogatónkkal. Külön örömünkre szolgál, hogy a Gyermekmentő Szolgálatot is segíteni tudjuk Fesztiválunkkal. Mind a területbérleti díj, mind a megszervezett játékok, és adománygyűjtő pontok teljes bevételével a Gyermekmentő Szolgálatot támogatjuk.

A hétvége folyamán arcfestéssel, és lufi hajtogatással is kedveskedünk a kicsiknek.
A program weboldala: gasztromano.com

Fesztiválunk a Magyar Turizmus ZRt., AMC vezérigazgatóságának támogatásával jön létre.


Fontos tudnivalók a 28. Budapest Borfesztiválhoz!

budavari-borfesztival-2019palota_639A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.

28. Budapest Borfesztivál 2019

budavari-borfesztival-2019_640A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a
főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és
esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi
kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a
helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért
övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb
borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most
is felejthetetlenné.

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu