Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › Gasztronómiai hírek › Gasztromanó Fesztivál

Gasztromanó Fesztivál

Szerettünk volna egy olyan eseményt megvalósítani, ahol a családok és gyermekek arcára mosolyt tudunk csalni az általunk népszerűsíteni kívánt hazai termékek játékos bemutatásával. Ehhez a törekvéshez tökéletes alkalmat nyújt a fővárosi gyermeknapi program sorozat.

Megosztás Nyomtatás
Gasztromanó  Fesztivál

Fesztiválunk a fővárosi gyermeknapi rendezvényekhez illeszkedve, illetve azokat kiegészítve, és támogatva kerül megrendezésre 2013.05.25-26.-án a Városliget legfrekventáltabb helyén, a Vajdahunyad Vára mellett. Ez a fővárosi gyermeknapi programsorozat fő helyszíne is, ahol számos érdekes látnivalóval készülnek a gyermekeknek, és szüleiknek.

A Vajdahunyad Vár előtti területen kialakított Fesztivál Utcában játékos formában ismertetjük meg a gyermekeket a magyar élelmiszerekkel, a hagyományos magyar ételekkel, azok előállítóival, és történetükkel. Ezen a helyszínen kerül sor a velünk együttműködő, a magyar élelmiszergyártás gyakorlatilag minden ágazatát bemutató gyártók és termelők termékeinek bemutatására, és ingyenes kóstoltatására. A sós termékeket elsősorban szendvicsek formájában, míg az édességeket kínáló-tálakról szolgáljuk ki. A természetes szörpök, ivólevek népszerűsítésének érdekében szintén készülünk ingyenes kóstolókkal!

A főváros legnagyobb gyermekrendezvényének minden előnyét kihasználva, olyan programot tudunk szervezni, mely minden korosztály számára érdekes, és feledhetetlenül finom hétvégi élményt nyújt.

Alapgondolatunk a gyermekekre fókuszálva, a hagyományos magyar édességek és cukrászati termékek bemutatása, de kiemelt figyelmet fordítunk a helyes étkezés népszerűsítésére, a modern táplálkozástudományi eredmények megismertetésére minden látogatónkkal. Külön örömünkre szolgál, hogy a Gyermekmentő Szolgálatot is segíteni tudjuk Fesztiválunkkal. Mind a területbérleti díj, mind a megszervezett játékok, és adománygyűjtő pontok teljes bevételével a Gyermekmentő Szolgálatot támogatjuk.

A hétvége folyamán arcfestéssel, és lufi hajtogatással is kedveskedünk a kicsiknek.
A program weboldala: gasztromano.com

Fesztiválunk a Magyar Turizmus ZRt., AMC vezérigazgatóságának támogatásával jön létre.


Európa egyik legszebb borfesztiválja a 27. Budapest Borfesztivál

2018. szeptember 6-9. között a Budai Vár teraszain

Európa egyik legszebb borfesztiválja

27. Budapest BorfesztiválA Budapest Borfesztivál 27. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros talán legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és az esti fényben is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a több mint 150 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába a Balaton, a balatoni borászok és boraik, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A „Balaton MOST" program arra inspirál, hogy nyár végén a fürdőruhákkal és gumimatracokkal együtt ne tegyük a Balatont is a fiók mélyére, hiszen gyönyörű tavunk rengeteg élményt rejt egész évben.

 

Idén ősszel is vár a Szegedi halfesztivál!

Halászlé SzegedVége van a nyárnak... az őszt pedig rögtön a 22. alkalommal megrendezésre kerülő Nemzetközi Tiszai Halfesztivál nyitja az utánozhatatlan szegedi halászlével és számos programmal, sztárfellépőkkel. 2018. augusztus 31-szeptember 2-ig Szegeden a halé lesz a főszerep!

 

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu