Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek
Új recept küldés
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › Gasztronómiai hírek › Három új innovációval köszönti a tavaszt a chocoMe

Három új innovációval köszönti a tavaszt a chocoMe

chocome

A tavasz mindig valami újnak, másnak a kezdete. Ki kisebb, ki nagyobb változtatásokat vezet be a mindennapi rutinjába. Azonban ez nemcsak az embereket, hanem a vállalatokat is eléri. A chocoMe csokoládémanufaktúra is számos új finomsággal és teljesen megújult weboldallal kezdi a kedvenc évszakát.

 

 

Megosztás Nyomtatás

rafine_400_05

Raffinée Pekándió RF104
Sós-vaníliaporos, karamelles tejcsokoládéval bevont pekándió hántolt ostyával

A szeptemberben bevezetett új, Raffinée termékkategóriát a vártnál is nagyobb siker követte, ezért a piros gyümölcsök és a közkedvelt Piemonte-i mogyoró mellé a chocoMe alkotott egy édesen-sós költeményt pekándióval - az igazi ínyencek számára.
A sűrűn kavargó karamelles csokoládé és a krémes tejcsokoládé édes nászát Tahiti szigetéről származó vaníliaporral és őrölt tengeri sóval tették még egzotikusabbá. A pekándiók ebben a csokoládéfolyamban mártóznak meg, majd hántolt ostyahalomba hemperegnek. 


Carré. Az íz elkísér.

carre2_02

A chocoMe legújabb fejlesztése - a Carré. Tenyérnyi méretű, „formabontó" csokoládé: a gömb alakú Raffinée fejlesztést követően a chocoMe újra visszatér a szögletes formákhoz. A téglalap alakú, 100g-os chocoMe táblák természet-ihlette, az aranymetszés arányait követő kialakítását átörökítették a négyzetes Carré-ra is, amely kompakt kialakításának köszönhetően mindig könnyen elérhetővé teszi a chocoMe élményt. Bár a méret változott, a cél ugyanaz maradt: a legfinomabb belga csokoládékra kézzel felhelyezni a világ 20 országából gondosan összeválogatott, legjobb minőségű feltéteket, elkészítve ezzel a legkülönlegesebb íz-összeállítású csokoládétáblákat. A Carré csokoládék 50 grammos kiszerelésben, 29 különböző ízvariációban debütálnak, 790 - 990 Ft közötti egységáron.

Cukormentesen is édes a csábítás

noaddedsugar_02Új, cukormentes termékfejlesztésével a chocoMe a cukorbetegséggel élőknek és a cukrot nem fogyasztóknak is szeretne betekintést nyújtani a chocoMe páratlan ízvilágába. Hozzáadott cukrot nem tartalmazó csokoládékollekciójuk alapanyaga egy harmonikusan telt, összetett ízvilágú, 53,9% kakaótartalmú, speciális belga étcsokoládé, mely válogatott kakaóbab-szemekből, 100% tisztaságú kakaóvajból, bourbon vaníliából és a cukrot helyettesítő maltitólból készült. A cukormentes csokoládék ötféle ízösszeállításban 2014. márciustól elérhetőek 50g-os kiszerelésben.


 
Mi sem tudtunk ellenállni a csábításnak, hogy megkóstoljuk. Egy pillanatig sem csalódtunk, a chocoMe mindig tökéleteset alkot. Csak ajánlani tudjuk.

További információért keresd fel a www.chocome.hu weboldalt.

 


A kezdő cukrász tizenhetedik hete

Ahogy azt az előző bejegyzésben ígértem, megmutatom hogyan készül, ha nem is gyárilag, detrüffel1 kisebb mennyiségben a bonbon.

A kezdő cukrász tizenhatodik hete

A cukrászati anyag végéhez közeledünk. Az elkövetkezendő elméleti anyagrészek mártányérdesszert1 nem tartoznak olyan szorosan a cukrászathoz. A hátra maradt két anyag ismerete nélkül is már jó cukrász válhat a tanulóból. Ez pedig a Tányérdesszertek és a Bonbonok.

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu