Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › Gasztronómiai hírek › Kiváló minőségű magyar termékek

Kiváló minőségű magyar termékek

A Premium Hungarikum Egyesület azért alakult meg 2004-ben, hogy összefogja a Kárpát medence mindazon kis- és középméret- élelmiszeripari, és kapcsolódó vállalkozásait, amelyek egyedülálló minőséget állítanak elő, természetes alapanyagok, és környezetbarát technológia felhasználásával.
Megosztás Nyomtatás
Kiváló minőségű magyar termékek Az Egyesület a modern technikát veszi igénybe azért, hogy javítsa a magyar termelők piacra jutásának esélyeit, és célirányosan eljuttassa a kiváló minőségű magyar élelmiszereket a fogyasztókhoz. A belépő tagok számára díjmentesen felkínálja a saját webáruház létrehozásának lehetőségét, miközben azok, egy olyan szervezethez tartoznak, amely egy közös infrastrukturális bázis alapján intézi a csatlakozók disztribúciós tevékenységét. A tagok önálló adminisztrációs felülettel rendelkeznek, igényeik szerint testre szabhatják webáruházukat, és nyomon követhetik megrendeléseiket, melyről a disztribútor is értesítést kap. Fontos azonban, hogy az egyes gyártók oldala egységes színvilágával, és stílusával tükrözze a magyar termékek fontosságát, hisz a webáruház a rendszerbe belépett valamennyi cég kirakata is egyben. A Premium Hungarikum Kereskedőház, ezen kívül, felvállalja az üzletekkel való kapcsolat építését, melyekbe az áruk közvetlenül beszállíthatók, illetve igény esetén a raktározás és bemutatótermi megjelenés lehetőségét is biztosítja. Saját rendszerében vállalja továbbá a termékek kiszállítását Budapest és annak 50 km-es vonzáskörzetében. Az Egyesület törekvése egyedülálló, hisz mindnyájunk érdeke, hogy a kiváló minőségű magyar termékek elnyerjék méltó helyüket a gasztronómiánkban, és vásárlási kultúránkban egyaránt. www.premium-hungaricum.hu

Európa egyik legszebb borfesztiválja a 27. Budapest Borfesztivál

2018. szeptember 6-9. között a Budai Vár teraszain

Európa egyik legszebb borfesztiválja

27. Budapest BorfesztiválA Budapest Borfesztivál 27. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros talán legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és az esti fényben is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a több mint 150 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába a Balaton, a balatoni borászok és boraik, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A „Balaton MOST" program arra inspirál, hogy nyár végén a fürdőruhákkal és gumimatracokkal együtt ne tegyük a Balatont is a fiók mélyére, hiszen gyönyörű tavunk rengeteg élményt rejt egész évben.

 

Idén ősszel is vár a Szegedi halfesztivál!

Halászlé SzegedVége van a nyárnak... az őszt pedig rögtön a 22. alkalommal megrendezésre kerülő Nemzetközi Tiszai Halfesztivál nyitja az utánozhatatlan szegedi halászlével és számos programmal, sztárfellépőkkel. 2018. augusztus 31-szeptember 2-ig Szegeden a halé lesz a főszerep!

 

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu