Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › Gasztronómiai hírek › KULINÁRIS GASZTRONÓMIAI ÉLVEZETEK NEMZETKÖZI BEMUTATÓJA. BOR - CSOKOLÁDÉ - KÁVÉ

KULINÁRIS GASZTRONÓMIAI ÉLVEZETEK NEMZETKÖZI BEMUTATÓJA. BOR - CSOKOLÁDÉ - KÁVÉ

Első alkalommal kerül megrendezésre a NAGY TALÁLKOZÁS, a három legkedveltebb gasztronómiai élvezet bemutatója a Mercure Budapest City Centerben (Budapest, Váci utca 20). 2009. július 10-12-ig.
Megosztás Nyomtatás
KULINÁRIS GASZTRONÓMIAI ÉLVEZETEK NEMZETKÖZI BEMUTATÓJA. BOR - CSOKOLÁDÉ - KÁVÉ A program egy varázslatos hétvégére csábítja a nagyközönséget, a résztvevők partnereit és egy újabb vonzerőt kínál mindazok számára akik értékelik a minőséget. A rendezvény jellege: közönség, ügyfél-partner találkozó - (vásár). Kitűnő lehetőség a vásárlók, ügyfelek, vagy leendő partnerek számára az új kapcsolatok feltárására, a meglévők ápolására. A mai nehéz helyzetben fokozottan igény van az ilyen típusú rendezvényre, mivel gazdaságélénkítő szerepe vitathatatlan és kitűnő kommunikációs eszköz forgalmazó - kereskedő és vásárló között. A Gourmet World Hungary több mint kiállítás vagy partnertalálkozó, belépő egy különleges kulináris világba. Egy helyen kerül bemutatásra minden ami a bor, kávé/tea, és a csokoládé fogyasztás kultúrájához köthető ismert és közkedvelt márkáktól az újdonságokig. A rendezvény szakmai információk és üzleti lehetőségek egyedülálló formáját kínálja, sajátos megjelenéssel, méltó exkluzív környezetben, országos marketing-kommunikációs kampánnyal kísérve. Az ízlés és a kulturált fogyasztás találkozik a minőséggel! Jelentkezés a rendezvényre témakörönként korlátozott helyfoglalási lehetőséggel. Kizárólag minőségi, prémium kategóriás termékek vesznek részt a rendezvényen külön meghívás alapján! A rendezvény kísérő programjai: - Mindhárom napon: Kulináris Szalon (kiállítótér) - kis borászok nagy asztala - előadások, kísérő bemutatók. - 10-én - pénteken: I. Love Chocolate (édes bűnök) - Kulináris Kávéház (feketézzünk együtt, ötórai kávé) - 11-én szombaton: Gourmet Fashion Scout. Gasztronómia és a művészetek kapcsolata. Borvacsora mellett egy különleges divatbemutató, performance a bor, csokoládé és kávé témákra készült ruhákból. (Országos divattervező verseny nyertes ruhái). ,,Az élvezetek mozgatják a világot”

Európa egyik legszebb borfesztiválja a 27. Budapest Borfesztivál

2018. szeptember 6-9. között a Budai Vár teraszain

Európa egyik legszebb borfesztiválja

27. Budapest BorfesztiválA Budapest Borfesztivál 27. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros talán legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és az esti fényben is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a több mint 150 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába a Balaton, a balatoni borászok és boraik, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A „Balaton MOST" program arra inspirál, hogy nyár végén a fürdőruhákkal és gumimatracokkal együtt ne tegyük a Balatont is a fiók mélyére, hiszen gyönyörű tavunk rengeteg élményt rejt egész évben.

 

Idén ősszel is vár a Szegedi halfesztivál!

Halászlé SzegedVége van a nyárnak... az őszt pedig rögtön a 22. alkalommal megrendezésre kerülő Nemzetközi Tiszai Halfesztivál nyitja az utánozhatatlan szegedi halászlével és számos programmal, sztárfellépőkkel. 2018. augusztus 31-szeptember 2-ig Szegeden a halé lesz a főszerep!

 

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu