Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › Gasztronómiai hírek › Magyarország első design-cukrászdája

Magyarország első design-cukrászdája

A név nem véletlen, mivel nem egy unalmas cukrászdát találunk a megszokott francia krémessel és a többi hagyományos sütivel, hanem egy modern, színes és elegáns üzletet, ami teljesen más, mint amit eddig megszoktunk.
Megosztás Nyomtatás
Magyarország első design-cukrászdája Horváth Eszter, aki a stylist pálya helyett inkább a cukrászdinasztia által kiépített utat folytatja, mert újat alkotni és létrehozta álmai cukrászdáját, amit eddig csak a mesékben és filmekben láthattunk. Magyarországon van a világon elsőként design-cukrászda. A hagyományos cukrászat megreformálását Eszter a süteményekkel kezdte. A különleges alapanyagokból készült termékek, új formákkal és rikító színekkel keltik fel a kiéhezett vendégek figyelmét. Jó pont, hogy mindez nem megy az íz rovására! A sütemények mellet számtalan édességet lehet még kapni a Sugar!Shop-ban. A belső tér pedig magáért beszél. Tekintse meg galériánkat. Még több fotó a képgalériánkban!

Európa egyik legszebb borfesztiválja a 27. Budapest Borfesztivál

2018. szeptember 6-9. között a Budai Vár teraszain

Európa egyik legszebb borfesztiválja

27. Budapest BorfesztiválA Budapest Borfesztivál 27. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros talán legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és az esti fényben is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a több mint 150 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába a Balaton, a balatoni borászok és boraik, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A „Balaton MOST" program arra inspirál, hogy nyár végén a fürdőruhákkal és gumimatracokkal együtt ne tegyük a Balatont is a fiók mélyére, hiszen gyönyörű tavunk rengeteg élményt rejt egész évben.

 

Idén ősszel is vár a Szegedi halfesztivál!

Halászlé SzegedVége van a nyárnak... az őszt pedig rögtön a 22. alkalommal megrendezésre kerülő Nemzetközi Tiszai Halfesztivál nyitja az utánozhatatlan szegedi halászlével és számos programmal, sztárfellépőkkel. 2018. augusztus 31-szeptember 2-ig Szegeden a halé lesz a főszerep!

 

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu