Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › Gasztronómiai hírek › Másodszor is Magyar Termék Nagydíjas a chocoMe

Másodszor is Magyar Termék Nagydíjas a chocoMe

Mészáros Gábor a Magyar TerméknagydíjjalA Magyar Termék Nagydíj® 2014.évi pályázatára benyújtott chocoMe Raffinée termékcsalád a szakmai zsűri javaslata és előterjesztése alapján, a Kiírók Tanácsa döntése szerint elnyerte a Magyar Termék Nagydíj® kitüntető címet. Csokoládét, vagy édességet gyártó KKV vállalkozás már volt a díjazottak között, ám a chocoMe az első, amely duplázni tudott ezen a neves megmérettetésen, mely már 17 éve tart. Másodszor eddig senkinek nem sikerült ezt az akadályt átugrani - 2011-ben a chocoMe táblás csokoládék kerültek díjazásra. A Nagydíjra idén jelölt pályázatok közül 66 pályázatnak ítélte oda a Kiírók Tanácsa a kitüntetést.

Megosztás Nyomtatás

A chocoMe Raffinée termékcsalád nyertes tagjai:
- Étcsokoládéval, kakaóporral bevont liofilizált meggy
- Fahéjas tejcsokoládéval bevont piemonte-i mogyoró
- Fehércsokoládéval bevont liofilizált málna
- Sós-vaníliaporos, karamellás tejcsokoládéval bevont pekándió
- Madagaszkári vadborsos étcsokoládéval és kakóporral bevont mandula

chocoMe Raffinée termékcsalád nyertes tagjai

A Magyar Termék Nagydíj®-ról
A Magyar Termék Nagydíj® kitüntető cím olyan áruk, szolgáltatások és gazdasági szervezetek elismerése és díjazása, amelyek tevékenységük során bizonyítottan elkötelezettek a minőség ügye iránt és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen jó minőségű termékek előállításának, illetve szolgáltatások nyújtásának. Az elmúlt esztendők alatt a rendszer évről-évre bővült, korszerűsödött. Napjainkra a Magyar Termék Nagydíj® elnyeréséhez kapcsolódó pályázat a legrangosabb minősítő rendszerré vált. Az egyetlen nem szakma specifikus tanúsító elismerés, melyre a gazdaság egész területéről, önkéntes nyilvános pályázat útján lehet jelentkezni.

A díjátadón különdíjak átadására is sor került, ahol a Magyar Újságírók Szövetsége Gazdasági Újságírói Díjat adott át a chocoMe részére, a minőségi szemléletváltást segítő fejlesztő munkáért.
"Rendkívüli örömünkre szolgál, ha egy remek sikert meg tudunk ismételni, mert köztudott tény, hogy sokkal nehezebb valamit megtartani, újra megkapni, azaz kiérdemelni, mint elsőre megszerezni. A Magyar Termék Nagydíj® elismerésnek azért is örülünk különösen, mert Magyarországon és külföldi értékesítőhelyeinken is segít az értékesítésben" - mondta el Mészáros Gábor, a chocoMe tulajdonosa, chocolatier, aki a vállalat első 4 éves működése alatt 22 hazai és nemzetközi díjnál jár, és már 20 országba exportálja csokoládé-különlegességeit. "Külön megtiszteltetés, hogy a díjátadónak a Parlament adott helyet, melynek patinás épületébe mindig óriási kegy belépni, különösképp elismertként". - tette hozzá Mészáros Gábor.

 


Fontos tudnivalók a 28. Budapest Borfesztiválhoz!

budavari-borfesztival-2019palota_639A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.

28. Budapest Borfesztivál 2019

budavari-borfesztival-2019_640A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a
főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és
esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi
kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a
helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért
övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb
borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most
is felejthetetlenné.

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu