Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › Gasztronómiai hírek › Másodszor is Magyar Termék Nagydíjas a chocoMe

Másodszor is Magyar Termék Nagydíjas a chocoMe

Mészáros Gábor a Magyar TerméknagydíjjalA Magyar Termék Nagydíj® 2014.évi pályázatára benyújtott chocoMe Raffinée termékcsalád a szakmai zsűri javaslata és előterjesztése alapján, a Kiírók Tanácsa döntése szerint elnyerte a Magyar Termék Nagydíj® kitüntető címet. Csokoládét, vagy édességet gyártó KKV vállalkozás már volt a díjazottak között, ám a chocoMe az első, amely duplázni tudott ezen a neves megmérettetésen, mely már 17 éve tart. Másodszor eddig senkinek nem sikerült ezt az akadályt átugrani - 2011-ben a chocoMe táblás csokoládék kerültek díjazásra. A Nagydíjra idén jelölt pályázatok közül 66 pályázatnak ítélte oda a Kiírók Tanácsa a kitüntetést.

Megosztás Nyomtatás

A chocoMe Raffinée termékcsalád nyertes tagjai:
- Étcsokoládéval, kakaóporral bevont liofilizált meggy
- Fahéjas tejcsokoládéval bevont piemonte-i mogyoró
- Fehércsokoládéval bevont liofilizált málna
- Sós-vaníliaporos, karamellás tejcsokoládéval bevont pekándió
- Madagaszkári vadborsos étcsokoládéval és kakóporral bevont mandula

chocoMe Raffinée termékcsalád nyertes tagjai

A Magyar Termék Nagydíj®-ról
A Magyar Termék Nagydíj® kitüntető cím olyan áruk, szolgáltatások és gazdasági szervezetek elismerése és díjazása, amelyek tevékenységük során bizonyítottan elkötelezettek a minőség ügye iránt és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen jó minőségű termékek előállításának, illetve szolgáltatások nyújtásának. Az elmúlt esztendők alatt a rendszer évről-évre bővült, korszerűsödött. Napjainkra a Magyar Termék Nagydíj® elnyeréséhez kapcsolódó pályázat a legrangosabb minősítő rendszerré vált. Az egyetlen nem szakma specifikus tanúsító elismerés, melyre a gazdaság egész területéről, önkéntes nyilvános pályázat útján lehet jelentkezni.

A díjátadón különdíjak átadására is sor került, ahol a Magyar Újságírók Szövetsége Gazdasági Újságírói Díjat adott át a chocoMe részére, a minőségi szemléletváltást segítő fejlesztő munkáért.
"Rendkívüli örömünkre szolgál, ha egy remek sikert meg tudunk ismételni, mert köztudott tény, hogy sokkal nehezebb valamit megtartani, újra megkapni, azaz kiérdemelni, mint elsőre megszerezni. A Magyar Termék Nagydíj® elismerésnek azért is örülünk különösen, mert Magyarországon és külföldi értékesítőhelyeinken is segít az értékesítésben" - mondta el Mészáros Gábor, a chocoMe tulajdonosa, chocolatier, aki a vállalat első 4 éves működése alatt 22 hazai és nemzetközi díjnál jár, és már 20 országba exportálja csokoládé-különlegességeit. "Külön megtiszteltetés, hogy a díjátadónak a Parlament adott helyet, melynek patinás épületébe mindig óriási kegy belépni, különösképp elismertként". - tette hozzá Mészáros Gábor.

 


Európa egyik legszebb borfesztiválja a 27. Budapest Borfesztivál

2018. szeptember 6-9. között a Budai Vár teraszain

Európa egyik legszebb borfesztiválja

27. Budapest BorfesztiválA Budapest Borfesztivál 27. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros talán legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és az esti fényben is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a több mint 150 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába a Balaton, a balatoni borászok és boraik, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A „Balaton MOST" program arra inspirál, hogy nyár végén a fürdőruhákkal és gumimatracokkal együtt ne tegyük a Balatont is a fiók mélyére, hiszen gyönyörű tavunk rengeteg élményt rejt egész évben.

 

Idén ősszel is vár a Szegedi halfesztivál!

Halászlé SzegedVége van a nyárnak... az őszt pedig rögtön a 22. alkalommal megrendezésre kerülő Nemzetközi Tiszai Halfesztivál nyitja az utánozhatatlan szegedi halászlével és számos programmal, sztárfellépőkkel. 2018. augusztus 31-szeptember 2-ig Szegeden a halé lesz a főszerep!

 

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu