Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › Gasztronómiai hírek › Megnyitotta kapuit Budapesten a Rézangyal Bistro!

Megnyitotta kapuit Budapesten a Rézangyal Bistro!

A h-vös őszi napok bearanyozására október 31-én megnyitotta kapuit az első budapesti pálinka bisztró a belváros szívében, a Madách tér 2. szám alatt.
Megosztás Nyomtatás
Megnyitotta kapuit Budapesten a Rézangyal Bistro! Aki szívmelengető, derűs időtöltésre vágyik, bátran célba veheti a hangulatos kialakítású, otthonos Rézangyal Bistro-t, ahol nemcsak kedvére válogathat az értékes párlatok között, de a bisztró ajándékboltjában kiválasztott Rézangyal pálinkát hazaviheti, és barátaival is megoszthatja. A bisztróban kimérve számos neves pálinkafőzde párlatait megkóstolhatja a betérő vendég, palackozva pedig Rézangyal termékeket vásárolhat, köztük a legújabb ízzel, az Ágyas Málnapálinkával. Örömhír, hogy novemberben minden kimért pálinka féláron kapható! A Rézangyal Kft-t alapítói- Maros Róbert és Gaspari Zsolt-, a nemes magyar pálinkák elkötelezett hívei azért hozták létre, hogy a legkiválóbb párlatokat megismertessék és megszerettessék a szélesebb közönséggel. A Rézangyal nem hagyományos pálinkafőzde, tevékenységének lényege, hogy mindazon pálinkákból, amelyek bekerülnek kínálatukba, folyamatosan megbízható és garantáltan magas minőséget nyújtsanak. Missziójuk, hogy az igényes fogyasztók 2010-re minden nagyobb városban pálinkaházakban vásárolhassanak minőségi pálinkát.

Európa egyik legszebb borfesztiválja a 27. Budapest Borfesztivál

2018. szeptember 6-9. között a Budai Vár teraszain

Európa egyik legszebb borfesztiválja

27. Budapest BorfesztiválA Budapest Borfesztivál 27. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros talán legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és az esti fényben is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a több mint 150 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába a Balaton, a balatoni borászok és boraik, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A „Balaton MOST" program arra inspirál, hogy nyár végén a fürdőruhákkal és gumimatracokkal együtt ne tegyük a Balatont is a fiók mélyére, hiszen gyönyörű tavunk rengeteg élményt rejt egész évben.

 

Idén ősszel is vár a Szegedi halfesztivál!

Halászlé SzegedVége van a nyárnak... az őszt pedig rögtön a 22. alkalommal megrendezésre kerülő Nemzetközi Tiszai Halfesztivál nyitja az utánozhatatlan szegedi halászlével és számos programmal, sztárfellépőkkel. 2018. augusztus 31-szeptember 2-ig Szegeden a halé lesz a főszerep!

 

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu