Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › Gasztronómiai hírek › Megnyitotta kapuit Budapesten a Rézangyal Bistro!

Megnyitotta kapuit Budapesten a Rézangyal Bistro!

A h-vös őszi napok bearanyozására október 31-én megnyitotta kapuit az első budapesti pálinka bisztró a belváros szívében, a Madách tér 2. szám alatt.
Megosztás Nyomtatás
Megnyitotta kapuit Budapesten a Rézangyal Bistro! Aki szívmelengető, derűs időtöltésre vágyik, bátran célba veheti a hangulatos kialakítású, otthonos Rézangyal Bistro-t, ahol nemcsak kedvére válogathat az értékes párlatok között, de a bisztró ajándékboltjában kiválasztott Rézangyal pálinkát hazaviheti, és barátaival is megoszthatja. A bisztróban kimérve számos neves pálinkafőzde párlatait megkóstolhatja a betérő vendég, palackozva pedig Rézangyal termékeket vásárolhat, köztük a legújabb ízzel, az Ágyas Málnapálinkával. Örömhír, hogy novemberben minden kimért pálinka féláron kapható! A Rézangyal Kft-t alapítói- Maros Róbert és Gaspari Zsolt-, a nemes magyar pálinkák elkötelezett hívei azért hozták létre, hogy a legkiválóbb párlatokat megismertessék és megszerettessék a szélesebb közönséggel. A Rézangyal nem hagyományos pálinkafőzde, tevékenységének lényege, hogy mindazon pálinkákból, amelyek bekerülnek kínálatukba, folyamatosan megbízható és garantáltan magas minőséget nyújtsanak. Missziójuk, hogy az igényes fogyasztók 2010-re minden nagyobb városban pálinkaházakban vásárolhassanak minőségi pálinkát.

Fontos tudnivalók a 28. Budapest Borfesztiválhoz!

budavari-borfesztival-2019palota_639A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.

28. Budapest Borfesztivál 2019

budavari-borfesztival-2019_640A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a
főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és
esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi
kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a
helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért
övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb
borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most
is felejthetetlenné.

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu