Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › Gasztronómiai hírek › Olívaolaj-Spanyolország folyékony aranya (x)

Olívaolaj-Spanyolország folyékony aranya (x)

Mi jut eszébe Spanyolországról? A jó foci, a bikaviadalok, a vérforraló flamenco? Ha igazi ínyenc, akkor az olívaolaj! Csatlakozzon a klubhoz, és élvezze annak minden előnyét!
Megosztás Nyomtatás
Olívaolaj-Spanyolország folyékony aranya (x) Az igazi ínyencek jól tudják, hogy Spanyolország a legfinomabb olívaolajok hazája. Magyarországon is egyre többen vannak azok, akik nap mint nap megtapasztalják Hispánia folyékony aranyának, a Borges olívaolajoknak jótékony hatását és különleges, zamatos ízvilágát. A Borges most még ennél is többel jutalmazza meg a leghûségesebb vásárlóit, akiknek soraiban Önt is üdvözölhetjük. A Borges Klub kibővítette a közelmúltban szolgáltatásainak körét, így Ön olyan exkluzív előnyöket élvezhet, amelyekkel még kényelmesebben, még egyszerûbben és kedvezményes áron hozzájuthat kedvenc ízeihez. És hogy mit kell mindezért tennie? Igényeljen tőlünk Borges Klub Kártyát, amely számtalan kiváltságot jelent tulajdonosának. Többek között 15 % kedvezményt biztosít Önnek a Borges olívaolajok vásárlásakor. A kedvezmény időszakosan, a kijelölt üzletekben érvényes. A borges.hu weboldalon mindig megtalálhatja azoknak az üzleteknek listáját, ahol a Borges Klub Kártya felmutatásával, 15 százalékkal olcsóbban vásárolhat Borges olívaolajat. Ezekben az üzletekben olyan egyedi ízesítésû Borges termékeket is választhat, amelyeket a híres spanyol Ferran Adría neve fémjelez. További információ a részletekről. Regisztráljon a Borges Klub kártyára és élvezze az előnyeit!

Európa egyik legszebb borfesztiválja a 27. Budapest Borfesztivál

2018. szeptember 6-9. között a Budai Vár teraszain

Európa egyik legszebb borfesztiválja

27. Budapest BorfesztiválA Budapest Borfesztivál 27. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros talán legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és az esti fényben is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a több mint 150 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába a Balaton, a balatoni borászok és boraik, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A „Balaton MOST" program arra inspirál, hogy nyár végén a fürdőruhákkal és gumimatracokkal együtt ne tegyük a Balatont is a fiók mélyére, hiszen gyönyörű tavunk rengeteg élményt rejt egész évben.

 

Idén ősszel is vár a Szegedi halfesztivál!

Halászlé SzegedVége van a nyárnak... az őszt pedig rögtön a 22. alkalommal megrendezésre kerülő Nemzetközi Tiszai Halfesztivál nyitja az utánozhatatlan szegedi halászlével és számos programmal, sztárfellépőkkel. 2018. augusztus 31-szeptember 2-ig Szegeden a halé lesz a főszerep!

 

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu