Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › Gasztronómiai hírek › Olívaolaj-Spanyolország folyékony aranya (x)

Olívaolaj-Spanyolország folyékony aranya (x)

Mi jut eszébe Spanyolországról? A jó foci, a bikaviadalok, a vérforraló flamenco? Ha igazi ínyenc, akkor az olívaolaj! Csatlakozzon a klubhoz, és élvezze annak minden előnyét!
Megosztás Nyomtatás
Olívaolaj-Spanyolország folyékony aranya (x) Az igazi ínyencek jól tudják, hogy Spanyolország a legfinomabb olívaolajok hazája. Magyarországon is egyre többen vannak azok, akik nap mint nap megtapasztalják Hispánia folyékony aranyának, a Borges olívaolajoknak jótékony hatását és különleges, zamatos ízvilágát. A Borges most még ennél is többel jutalmazza meg a leghûségesebb vásárlóit, akiknek soraiban Önt is üdvözölhetjük. A Borges Klub kibővítette a közelmúltban szolgáltatásainak körét, így Ön olyan exkluzív előnyöket élvezhet, amelyekkel még kényelmesebben, még egyszerûbben és kedvezményes áron hozzájuthat kedvenc ízeihez. És hogy mit kell mindezért tennie? Igényeljen tőlünk Borges Klub Kártyát, amely számtalan kiváltságot jelent tulajdonosának. Többek között 15 % kedvezményt biztosít Önnek a Borges olívaolajok vásárlásakor. A kedvezmény időszakosan, a kijelölt üzletekben érvényes. A borges.hu weboldalon mindig megtalálhatja azoknak az üzleteknek listáját, ahol a Borges Klub Kártya felmutatásával, 15 százalékkal olcsóbban vásárolhat Borges olívaolajat. Ezekben az üzletekben olyan egyedi ízesítésû Borges termékeket is választhat, amelyeket a híres spanyol Ferran Adría neve fémjelez. További információ a részletekről. Regisztráljon a Borges Klub kártyára és élvezze az előnyeit!

Fontos tudnivalók a 28. Budapest Borfesztiválhoz!

budavari-borfesztival-2019palota_639A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.

28. Budapest Borfesztivál 2019

budavari-borfesztival-2019_640A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a
főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és
esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi
kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a
helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért
övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb
borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most
is felejthetetlenné.

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu