Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › Gasztronómiai hírek › Országos szűrőkampány jótékonysági akcióval

Országos szűrőkampány jótékonysági akcióval

Jótékonysági akcióval összekötött országos sz-rőkampányt indít egészségügyi köznevelő szándékkal a Richter Gedeon. A hazai gyógyszercég kezdeményezése arra bíztatja az embereket, hogy minél többen tegyenek egy-egy lépést saját egészségük megőrzése, fenntartása érdekében. Kaposváron, Debrecenben, Nyíregyházán és Szombathelyen a Richter Egészségváros Program keretében ingyenes sz-réseket, többek között prosztata-, csontritkulás- és bőrgyógyászati vizsgálatokat vehetnek igénybe a látogatók, részvételükkel növelve a helyi egészségügyi intézménynek szánt adományt.
Megosztás Nyomtatás
Az ország négy nagyvárosában rendez családi napot május 9. és június 27. között a Richter „Tégy az egészségért, tegyünk a közösségért!” felhívással. A családi program az egészség és egy jó ügy szolgálatában május 9-én Kaposváron, május 23-án Debrecenben, június 6-án Nyíregyházán, június 27-én pedig Szombathelyen várja szűrésekkel, egészségügyi tanácsadással, előadásokkal, tornával, fitnesz- és gyermekprogramokkal a fiatalokat, felnőtteket és időseket egyaránt. A 10 és 18 óra között zajló programokon többek között prosztata-, csontritkulás- és bőrgyógyászati szűrést, koleszterinszint- és vérnyomásmérést végeztethetnek el szakemberekkel a rendezvényre látogatók. A szűrővizsgálatok mellett egészségügyi tanácsadásokon is részt vehetnek: csontritkulás, Alzheimer-kór, gyomorfájdalmak, nőgyógyászati és kardiológiai témában felmerülő kérdésekre kaphatnak választ, de dietetikus és gyógytornász is rendelkezésükre áll egész nap. A Richter Egészségváros családi programsorozat célja, hogy mindenki egyszerre tehessen valamit saját maga egészségéért és városa egészségügyének fejlesztéséért. A Richter ennek érdekében minden városban 2.000.000 forint adományt ajánl fel a helyi egészségügyi intézmény számára, melyet minden látogató a helyszínen elvégeztetett szűrővizsgálatokért vagy a meghallgatott előadásokért kapott adománypontok alapján kiszámolt forintokkal növelhet. A Richter Egészségváros Program helyszínei: Május 9. - Kaposvár (Kaposvári Sportcsarnok) Május 23. - Debrecen (Baltazár tér, Kölcsey központ) Június 6. - Nyíregyháza (Kossuth tér) Június 27. - Szombathely (Fő tér) A játékban résztvevő egészségügyi intézmények: Kaposi Mór Oktató Kórház, Kaposvár Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum Onkológiai Klinika, Debrecen Jósa András Oktató Kórház, Nyíregyháza Markusovszky Lajos Kórház, Szombathely A részletes programról, a kampányhoz kapcsolódó érdekességekről a rendezvénysorozat teljes ideje alatt a www.egeszsegvaros.hu honlapon olvashatnak bővebben az érdeklődők, javaslataikat vagy észrevételeiket pedig az info@egeszsegvaros.hu címre küldhetik el.

Fontos tudnivalók a 28. Budapest Borfesztiválhoz!

budavari-borfesztival-2019palota_639A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.

28. Budapest Borfesztivál 2019

budavari-borfesztival-2019_640A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a
főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és
esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi
kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a
helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért
övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb
borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most
is felejthetetlenné.

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu