Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › Gasztronómiai hírek › Összecsapott a Vacsoracsata és a Hal a tortán

Összecsapott a Vacsoracsata és a Hal a tortán

A két délutáni főzőmûsor, a Hal a tortán és a Vacsoracsata ugyanazon a napon, ugyanabban az órában kezdődött, nehogy az otthon pakolászó háziasszonyok mindkettőt megnézhessék. Bár nem hinnénk, hogy bárkit is érdekel, hogy főz Gáspárné Bea, az RTL-közeli médiaszemélyiségek legyőzték Gesztesi Károlyt és Rúzsa Magdit.
Megosztás Nyomtatás
Összecsapott a Vacsoracsata és a Hal a tortán A Hal a tortán és a Vacsoracsata egyformán nagy publicitást kapott, kis színesek jelentek meg arról, hogy "óriási" botrány alakult ki, mikor Soma megjegyezte, hogy Gáspárné Bea levese langyos. Bár nem hinné az ember, hogy ennek valaki bedől, hogy bárkit is érdekel, több évnyi Győzike show után, mit és hogyan készít el Bea asszony, az AGB Nielsen mért adatai szerint az RTL-es konyhai show nagyobb nézettséggel debütált a 18-49-es célcsoportban, mint a riválisa: előbbit az épp tévézők 36,6 százaléka figyelte, miközben a TV2 20 százalék alatt maradt. Az RTL jó rajtja részben a brand erősségének, részben pedig annak köszönhető, hogy a Vacsoracsata szerepelt a mûsorújságokban, a Hal a tortán viszont nem - utóbbi mûsor kezdését valószínûleg későbbre tervezték, de nem akarták megvárni, míg lejáratódik vagy elfárad a formátum. Ez a délutáni sáv különben nem annyira fontos, ennél lényegesebb, hogy főmûsoridőben ki vitézedik, ugyanis hét-nyolc után már sokkal többen ülnek a készülék előtt, mint délután fél ötkor. A lendület aztán megmaradt, mert nyert a Híradó, A széf, a Fókusz és a Barátok közt is, de a Mátrix-ot vélhetően már mindenki látta korábban , így este kilenc után már a TV2 villogott, az NCIS és a Gyilkos Számok is nyert mûsorsávjában.

Fontos tudnivalók a 28. Budapest Borfesztiválhoz!

budavari-borfesztival-2019palota_639A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.

28. Budapest Borfesztivál 2019

budavari-borfesztival-2019_640A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a
főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és
esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi
kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a
helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért
övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb
borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most
is felejthetetlenné.

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu