Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › Gasztronómiai hírek › Összecsapott a Vacsoracsata és a Hal a tortán

Összecsapott a Vacsoracsata és a Hal a tortán

A két délutáni főzőmûsor, a Hal a tortán és a Vacsoracsata ugyanazon a napon, ugyanabban az órában kezdődött, nehogy az otthon pakolászó háziasszonyok mindkettőt megnézhessék. Bár nem hinnénk, hogy bárkit is érdekel, hogy főz Gáspárné Bea, az RTL-közeli médiaszemélyiségek legyőzték Gesztesi Károlyt és Rúzsa Magdit.
Megosztás Nyomtatás
Összecsapott a Vacsoracsata és a Hal a tortán A Hal a tortán és a Vacsoracsata egyformán nagy publicitást kapott, kis színesek jelentek meg arról, hogy "óriási" botrány alakult ki, mikor Soma megjegyezte, hogy Gáspárné Bea levese langyos. Bár nem hinné az ember, hogy ennek valaki bedől, hogy bárkit is érdekel, több évnyi Győzike show után, mit és hogyan készít el Bea asszony, az AGB Nielsen mért adatai szerint az RTL-es konyhai show nagyobb nézettséggel debütált a 18-49-es célcsoportban, mint a riválisa: előbbit az épp tévézők 36,6 százaléka figyelte, miközben a TV2 20 százalék alatt maradt. Az RTL jó rajtja részben a brand erősségének, részben pedig annak köszönhető, hogy a Vacsoracsata szerepelt a mûsorújságokban, a Hal a tortán viszont nem - utóbbi mûsor kezdését valószínûleg későbbre tervezték, de nem akarták megvárni, míg lejáratódik vagy elfárad a formátum. Ez a délutáni sáv különben nem annyira fontos, ennél lényegesebb, hogy főmûsoridőben ki vitézedik, ugyanis hét-nyolc után már sokkal többen ülnek a készülék előtt, mint délután fél ötkor. A lendület aztán megmaradt, mert nyert a Híradó, A széf, a Fókusz és a Barátok közt is, de a Mátrix-ot vélhetően már mindenki látta korábban , így este kilenc után már a TV2 villogott, az NCIS és a Gyilkos Számok is nyert mûsorsávjában.

Európa egyik legszebb borfesztiválja a 27. Budapest Borfesztivál

2018. szeptember 6-9. között a Budai Vár teraszain

Európa egyik legszebb borfesztiválja

27. Budapest BorfesztiválA Budapest Borfesztivál 27. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros talán legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és az esti fényben is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a több mint 150 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába a Balaton, a balatoni borászok és boraik, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A „Balaton MOST" program arra inspirál, hogy nyár végén a fürdőruhákkal és gumimatracokkal együtt ne tegyük a Balatont is a fiók mélyére, hiszen gyönyörű tavunk rengeteg élményt rejt egész évben.

 

Idén ősszel is vár a Szegedi halfesztivál!

Halászlé SzegedVége van a nyárnak... az őszt pedig rögtön a 22. alkalommal megrendezésre kerülő Nemzetközi Tiszai Halfesztivál nyitja az utánozhatatlan szegedi halászlével és számos programmal, sztárfellépőkkel. 2018. augusztus 31-szeptember 2-ig Szegeden a halé lesz a főszerep!

 

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu